Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23453
Players nickname
Icono Star
Suspect ID
9746
Date of violation
Jul 27, 2022
Time of violation
9.55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ITbqp3k7Gjg&t=279s

Icono Star

Player
Player
Neka igrac pod ovim ID postavi svoj POV da se rijese ove nesugasnosti gdje ga svi hitamo a on ne pada cak on uspijeva da uradi kill na jednom od fam igraca

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
imao sam los net dosao je admin posto sam bio mrtav i bio sam ostao tu teleporatao me je i resilo se sve ja na zalost mislim da nemam pov ali ako treba PC check je odobren !!

Makii

Gang bang
Player
admin ragib bomba ga teleporto tu jer njemu je puko net to moze i taj admin da vam kaze

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
ja imam pov kako mi je radio pc chrck bez pitanja iimam sve sto mi treba samo li bude approvao desava ce se nesto sto ce biti izmedju mene i njega a to on dobro zna

Žile13

Player
Player
ja imam pov kako mi je radio pc chrck bez pitanja iimam sve sto mi treba samo li bude approvao desava ce se nesto sto ce biti izmedju mene i njega a to on dobro zna
ti to pretis adminima ? druze dobijas ban mesec dana nemas pov ne pisi dzabe gluposti

Icono Star

Player
Player
1.7 pravilo dogadja zelim pov kao sto bih ja trebao staviti svoj pov tako i ti trebas da stavis i snimas a ako ne mozes riskiras si ban tako da nisam ja slagao pravila,stavi pov da razjasnimo situaciju

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
zelim da admin ragib bomba razjasni situaciju da posle eventa sam bio na to mesto eventa i trebao da me teleporta za neki bug ID 9746

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
ako ti je ovo cilj da stavljas po forumu i da kvaris tudjima zabavu onda samo napred zelim ti sve najbolje i nedao bog nikom da se ne desi ovo vise ni tebi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom