salim se ovaj nista posteno report sta sad
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bi on da ima devojkuidi radi negde za ovo vreme sto trosis stojeci za komp idi provodi vreme sa devojkom zenom decom zabavljaj se da ti znaci to nesto a ne da stojis samo na komp i da nama kvaris
Prvo moras da imas osnova da trazis nesto botino. Ne mozrs da pogodis coveka sa ledja 3 sata, a covek je mozda popio sok ili roknuo koks zato ima veci anti damage ne budi glup toliko i prestani da places ko sisa neka. Nego kad kacis okaci nesto sto je stvarno sumnjivo pa te mozda neko i podrzi u tome1.7 pravilo dogadja zelim pov kao sto bih ja trebao staviti svoj pov tako i ti trebas da stavis i snimas a ako ne mozes riskiras si ban tako da nisam ja slagao pravila,stavi pov da razjasnimo situaciju
Ali nisu pisana pravila da bi se zloupotrebljavala dzabe pokusavate da nabijate banove provaljeni ste1.7 pravilo dogadja zelim pov kao sto bih ja trebao staviti svoj pov tako i ti trebas da stavis i snimas a ako ne mozes riskiras si ban tako da nisam ja slagao pravila,stavi pov da razjasnimo situaciju
A ne brate sad se grand igra na forumu ako nisi znao, to je nova fora kad me umes nista ingame. Tako da ajmo svi maramice i plakanje neka kreneLjudi jel morate sve po forumu resit??Resite IC a ne sve po forum...!
I ne moze on ic jadan vidis da nema prijatelje, da je iskompleksiran i odbacen nazalost covek zivi na forumuLjudi jel morate sve po forumu resit??Resite IC a ne sve po forum...!
Moze se videt da mu je net zaboNeka igrac pod ovim ID postavi svoj POV da se rijese ove nesugasnosti gdje ga svi hitamo a on ne pada cak on uspijeva da uradi kill na jednom od fam igraca
jel moram?Neka ID 9746 dostavi svoj pov
ima rok 10 sati
popravite d-sync server pa cu ti stavim povNeka ID 9746 dostavi svoj pov
ima rok 10 sati
nemam pov izgleda da cu dobiti ban jel ti zao meni jesteNeka ID 9746 dostavi svoj pov
ima rok 10 sati
andjelko prihvati me na snepNeka ID 9746 dostavi svoj pov
ima rok 10 sati