Ako sam koje pravilo krivo napiso ispravite me
Discord nije povezan s situacijom
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brate autoput je ghetto ako nisi znao cmokAko sam koje pravilo krivo napiso ispravite me
Molim admine da pazljivo odluce i da se ne zalecubrate autoput je ghetto ako nisi znao cmok
Obratite paaznju govori da ide na informal kad treba bit roban a do sad je tu vrtio se bejtoAko sam koje pravilo krivo napiso ispravite me
AAAALIII AUTOPUT JE GHETTO HHAHAHAHAHAHAHAHAbrate autoput je ghetto ako nisi znao cmok
na autoputu i ghetto se smije pucati druze moj pogotv ako pljackas javi se kad naucis pravila plsAAAALIII AUTOPUT JE GHETTO HHAHAHAHAHAHAHAHA
autoput nije ghetto ipak trebas uci u interakciju ako hoces nekog ubitibrate autoput je ghetto ako nisi znao cmok
razlog je bio pljacka i nije htio stat ne razumijem u cemu je problemautoput nije ghetto ipak trebas uci u interakciju ako hoces nekog ubiti
Ne znam jeste mi rekli da stanem nisam cuorazlog je bio pljacka i nije htio stat ne razumijem u cemu je problem