Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved RDM, G.P 6.16,6.15,P.D 1.2/Familija ROCKSTAR

Status
Not open for further replies.
Your ID
377
Players nickname
Smajser Nikolay
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 28, 2022
Time of violation
23:36
Proofs
https://youtu.be/8LcYG4n0iFc

Leonardo1406

Player
Player
1. Baitas tuda dok robamo i onda seres da diskord nije povezan ¸te si prije pričao da robamo tuda i onda tek tvoj kolega dolazi da ide kao s njim na informal a mota se cijelo vrijeme oko nas. Na prvo upozorenje se nisi zaustavio da zaustaviš vozilo pa smo te krenuli gurati uz stranu kako bi stao!!!

2. Na videu u 3:16 tek stavljaš rutu da ides na informal kao za video, a ruta ti je od prije tu bila.

3.Lily Raven Id:28089 je bila robana kod nas i 100% je rekla da je bila robana na autoputu desnom i onda ste vi počeli dolaziti.

4.U 0:50 radiš cisti VDM.

Tako nemoj da sereš da si išao na neformalnu da ste htjeli ići već bi bili tamo čekali a ne baitali s bijelim cometom i tražiti neku pravdu, te kao neka prijetnja "sad će te vi vidjeti".

I kako ti znaš koja smo mi familija? (MG preko auta)

LP

Pap1c

Player
Player
HAHAHAHAHAHAH na tosterima nisam jos video da je iko igrao GTA.

Pap1c

Player
Player
E moj ti kazes da je rdm auto put robanje je u pitanju ja bi to obrisao odma jer ti je drug radio vdm a ti cr

BojanZmn

Player
Player
Admini molio bih da se ne trosi nicije vreme ovde. Ovo bi bilo sramotno da se prihvati.
Covek je imao 100 sansi da pobegne sa mesta gde ovi momci pljackaju nije to uradio nego radi bait sve vreme. Decko ima vise odbijenih zalbi nego otvorenih kutija. Na pocetku snimka se vidi da Z4 maksimalno na najnormalniji nacin pokusava da ga zaustavi bez prevelikog udaranja nego samo da se prepreci ispred njega.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom