Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25731
Players nickname
Aleksandar Sapicc
Suspect ID
6103, 11756
Date of violation
Jul 29, 2022
Time of violation
11:51
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=f9phygEw7Ms

Aleksandar Spasic

Player
Player
Kao sto se vidi na snicima ja sam vozio svojom trakam ravno po traci dok je policjia direkt u mene skrenula, nakon toga im je covek prisao i pitao ih jel su dobro oni ne cekaju 5 sekundi i doma otvaraju paljbu na njih isto tako potom na meni ja nisam hteo da im dam pasos zato sto su skrenuli direkt u mene, nakon toga sto nisam hteo da im dam pasos oni su odma krenuli da me pucaju a kada su me dovozili do zatvora radili su PG. Takodje ne vidi se na snimku ali imam snimnjeno kako me dizu dok sam u kolima sto je cist PG.

Last edited:

Aleksandar Spasic

Player
Player
Upravo sam od andjelka dobio kaznu za lta od 2h a pre toga sam vec imao 1 h u zatvoru ali da za ovo dobijem LTA za sta nisam trebao u zatvor je stvarno glupo necu placati policiji kazne koji oni pozele oni su sa ovo gore sto se vidi na snimklu zeleli da mi daju kazne u vrednosti od 50K a ja da placam za nesto sto nisam urdaio i sto nije bio moj fail necu.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Čovjek ih CB. Radi PG i CB i naravno da smiju pucati . Gdje si vidio u RL da čovjek staje između zaustavljenog auta i policijskog vozila da pita kako ste. U RL svi se boje policije i bježe svi od njih, a vas Fear prema policiji na cijelom serveru je ravan nuli. 90% vas ne zna šta je Fear. CB je na high levelu.

Aleksandar Spasic

Player
Player
Čovjek ih CB. Radi PG i CB i naravno da smiju pucati . Gdje si vidio u RL da čovjek staje između zaustavljenog auta i policijskog vozila da pita kako ste. U RL svi se boje policije i bježe svi od njih, a vas Fear prema policiji na cijelom serveru je ravan nuli. 90% vas ne zna šta je Fear. CB je na high levelu.
Oni su udarili policiski auto i stoga su zato pitali njih nek je bi cb nije moja stvar ali policija koja je skrenula direkt u mene i kada su se vracali su ponovo udarili moj auta stoga naravno da necu nista uraditi . Kakav jerp kada policija u mene skrene i ponovo se zabije u mene a ja stojim sa strane i cekam da vidim sta ce uraditi. I oni mene krecu pucati umesto da broje 5 sekundi nakon sto sam se vratio u auto. Ali tu rp nije postojao. Plus nakon sto su me ubili su me oziveli kroz auto sto je cist pg i kada su me dovozili u zatvor ponovo su rafili pg i admin ih je opomenuo cak. I kad su me odveli u zatvor hteli su mi dati kaznu od 50k za sve sto su oni hteli a nista lose nisam pocinio nego kao sto se vidi polocajci su deca koja ne znam ni sam kako im je dopusteno da budu u organizaciji.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Oni su udarili policiski auto i stoga su zato pitali njih nek je bi cb nije moja stvar ali policija koja je skrenula direkt u mene i kada su se vracali su ponovo udarili moj auta stoga naravno da necu nista uraditi . Kakav jerp kada policija u mene skrene i ponovo se zabije u mene a ja stojim sa strane i cekam da vidim sta ce uraditi. I oni mene krecu pucati umesto da broje 5 sekundi nakon sto sam se vratio u auto. Ali tu rp nije postojao. Plus nakon sto su me ubili su me oziveli kroz auto sto je cist pg i kada su me dovozili u zatvor ponovo su rafili pg i admin ih je opomenuo cak. I kad su me odveli u zatvor hteli su mi dati kaznu od 50k za sve sto su oni hteli a nista lose nisam pocinio nego kao sto se vidi polocajci su deca koja ne znam ni sam kako im je dopusteno da budu u organizaciji.
To što su te udarili autom je IC problem, nisu te CR nego su te udarili i za to si ih mogao tužiti na sudu da dobiju kaznu od 15k i eventualno da ih suspendiraju 1 dan i to ako se dokaže tako na sudu.

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Pripadnici FIB-a su upotrebili pit manevar, nakon cega ste vi udarili u njih jer se pre toga niste zaustavili na znak za zaustavljanje​
  • Na zahteve pripadnika FIB-a vi ste prekrsili zakonik grada te pokazali nepotcinjenost nakon cega imaju pravo da upotrebe silu radi salvadavanja otpora​
  • Vi cete biti kaznjeni za MG koji je prisutan vecim delom vaseg POV-a.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom