Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved PG ,CR , FEAR RP Nabijanje automobila ID: 28147,28204,25111,21211,28255

Status
Not open for further replies.
Your ID
15277
Players nickname
Leonardo Petrovic
Suspect ID
28204 25111 21211...
Date of violation
Jul 30, 2022
Time of violation
13:41
Proofs
https://youtu.be/JC7INprRcjM

Leonardo1406

Player
Player
-Kao prvo tip me je reportao ovaj ovdje link od videa
link foruma: Approved - FAILRP, FEAR RP | 15277.

-Ja sam stavio pocetak dogadaja posto je on skratio i sakrio pocetak , a admin je to prihvatio bez da je trazio pocetak dogadanja.

-U videu je skratio pocetak gdje su isli sva 3 auta u pogresnom smijeru da se spucaju u nekoga s 300kmh (bez da se boje da ce izginuti), da on izleti kroz auto i da ga krenu pljackati kao da nisu ozljedzeni (PG) i tipovi samo izasli iz auta koda se nista nije desilo i krenuli pucati bez da su rekli da je ovo pljacka.

Tobias Rieper CREW

Player
Player

-Ja sam stavio pocetak dogadaja posto je on skratio i sakrio pocetak , a admin je to prihvatio bez da je trazio pocetak dogadanja.

-U videu je skratio pocetak gdje su isli sva 3 auta u pogresnom smijeru da se spucaju u nekoga s 300kmh (bez da se boje da ce izginuti), da on izleti kroz auto i da ga krenu pljackati kao da nisu ozljedzeni (PG) i tipovi samo izasli iz auta koda se nista nije desilo i krenuli pucati bez da su rekli da je ovo pljacka.
Klip nije skracen i u duzini je propisanoj za trajanje klipa. Udario si se u mene mogao sam i ja da poginem. A ti si prekrsio FEAR RP druze, spremicu ti maramice za plakanje :cool:. Malo pravila u ruke i da nabubas. Svakako je slucaj resen, zali se na admina umesto sto places. Pozz

Jevrozim Rieper

Player
Player

Druze na autoputu si ne znam sta ti nije jasno imamo puno pravo da te robamo i to kao sto smo te udarili autom to si se ti zaleteo u nas i kao drugo na snimku si se zaleteo u samo jedan auto tako da nisu svi bili povredjeni nego samo jedan i jos ovo CR nije zato sto ti si udario nas a mi te posle toga nismo udarali autom eto brate kad vec ja moram da ti obljasnjavam neke stvari eto.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Druze na autoputu si ne znam sta ti nije jasno imamo puno pravo da te robamo i to kao sto smo te udarili autom to si se ti zaleteo u nas i kao drugo na snimku si se zaleteo u samo jedan auto tako da nisu svi bili povredjeni nego samo jedan i ti si
Inace postoji i dugme F6 za vezivanje, ugrozavas sebi zivot kad vozis bez pojasa ;) VOZI BEZBEDNO

Last edited:

Leonardo1406

Player
Player
Druze na autoputu si ne znam sta ti nije jasno imamo puno pravo da te robamo i to kao sto smo te udarili autom to si se ti zaleteo u nas i kao drugo na snimku si se zaleteo u samo jedan auto tako da nisu svi bili povredjeni nego samo jedan i jos ovo CR nije zato sto ti si udario nas a mi te posle toga nismo udarali autom eto brate kad vec ja moram da ti obljasnjavam neke stvari eto.
da ja se zaletio u vas ja idem u pogresnom smijeru sigurno kao npr u vasem klipu gdje robate isto idete u pogresnom smijeru namjerno to radite i onda trazite pravdu na forumu

Tobias Rieper CREW

Player
Player
da ja se zaletio u vas ja idem u pogresnom smijeru sigurno kao npr u vasem klipu gdje robate isto idete u pogresnom smijeru namjerno to radite i onda trazite pravdu na forumu
A gde piše pravilo genije, da ne sme da se vozi u suprotnom smeru? Sahp je tu da nas kazni za to i napise kaznu kao saobraćajna policija.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
I nema šta da tražimo pravdu radio si čist fear rp. Izbegavaš RP, a RP je poenta ove igre, i sve to da bi sacuvao par metaka ili nesto para. I sad posto ti je krivo jer nisi izbegao places ovde jbg brate postuj pravila sledeci put..

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Tacno tako cista saobracajka, nezgoda

Leonardo1406

Player
Player
I momci sledeci put nemojte kačiti snimak bez zvuka kako bi prikrili MG 😂 javljaš drugaru da dodje po tebe preko disc 😆
stavit ce se ako admin bude zahtijevao nema mg opce
I nema šta da tražimo pravdu radio si čist fear rp. Izbegavaš RP, a RP je poenta ove igre, i sve to da bi sacuvao par metaka ili nesto para. I sad posto ti je krivo jer nisi izbegao places ovde jbg brate postuj pravila sledeci put..
kazes rp poenta igre spucas se s 500 u auto i izlazis koda ti nista nije bilo i krenes pucat bravo!

Tobias Rieper CREW

Player
Player
stavit ce se ako admin bude zahtijevao nema mg opce

kazes rp poenta igre spucas se s 500 u auto i izlazis koda ti nista nije bilo i krenes pucat bravo!
Pa što nisi stavio odma sa zvukom? Znači kriješ očigledan MG. A nista mi nije bilo jer sam vezan 😀 i opet ponavljam koje pravilo brani voznju u pijanom stanju u kontra smeru? Gde je kontrola saobracaja u gradu? I auto jedva ide 200 ja testirao 😀 Polako opusti se malo slogiraćeš se

Tobias Rieper CREW

Player
Player
I ti imaš puno pravo da robaš na autoputu niko ti ne brani... Naravno ako umeš. I nauči više sta je CR nemoj ponavljati ovde kao papagaj. Udario sam te samo ja kolima i niko drugi. Čak se vidi na tvom klipu da te je prvi auto pokušao izbeći, a ti se zakucao u njega, pa u mene... Takodje upozoren si da stanes upozorio te lik koj je otvorio vrata od audija i krenuo da te juri, i jos dva coveka pored njega. I ne znam kako nema MG. Preko cega si javio drugaru da dodje kolima ako ti je komunikacija oduzeta, a pritom nisi pricao na radio? Mgas druze ko blesav pa ti krivo posle

Last edited:

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta).
  • Imate rok 8 h da dostavite duzi pov od cele situacije i sa zvukom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom