ako hoces imam slobodan termin sutra u 20:30wow pg sto sam izletio kolko sam brzo iso uci me pravilima pls
samo reci ako hoces da te stavim na spisak
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ako hoces imam slobodan termin sutra u 20:30wow pg sto sam izletio kolko sam brzo iso uci me pravilima pls
Druze prvo vredjas psujes, drugo opet snimak nije ceo. Gde je situacija kad radis FRAR RP i MG kad ti dolazi drugar kolima po tebe? Opet si to trimovao snimak. Prekini da se blamiras postaješ smešan.. Sam sebe kanališ sve vreme pričaš na discordu kad te pita ortak ko te lovi... Znači čist MG i FEAR RP. Takodje pišeš u chat a mrtav si, čist PG
Pa mislim da bi trebao malo da te nauči, pošto nisi baš nešto savladao pravila... Tri pravila si prekršio i još hoćeš da se pravdaš. Nauči pravila pa se mangupirajwow pg sto sam izletio kolko sam brzo iso uci me pravilima pls
Pa da si se vezao ne bi izleteo, a to sto se sudaris sa nekim ko ide "300" to policija pise kaznu, nigde ne pise pravilo da ne smes da vozis brzo i u kontra smeru-Kao prvo tip me je reportao ovaj ovdje link od videalink foruma: Approved - FAILRP, FEAR RP | 15277.
-Ja sam stavio pocetak dogadaja posto je on skratio i sakrio pocetak , a admin je to prihvatio bez da je trazio pocetak dogadanja.
-U videu je skratio pocetak gdje su isli sva 3 auta u pogresnom smijeru da se spucaju u nekoga s 300kmh (bez da se boje da ce izginuti), da on izleti kroz auto i da ga krenu pljackati kao da nisu ozljedzeni (PG) i tipovi samo izasli iz auta koda se nista nije desilo i krenuli pucati bez da su rekli da je ovo pljacka.