Kao sto se vidi na snimku igrac me je vise puta ubio na sumljiv nacin tako da zahtevam POV od igraca id 15277
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!najjaci si ti kaze kako me ubio a masas ne normalnuKao sto se vidi na snimku igrac me je vise puta ubio na sumljiv nacin tako da zahtevam POV od igraca id 15277
ne znam brate okaci POV pa onda nesto pricajKupi ruke ljepo, i pokusam jos bolji nacin da smislis da me se bana!
druze ides na bunker event u 3 ujutro spusis pare i places na forum za vjezbanje aima idi arena i onda postaj hvalaaane znam brate okaci POV pa onda nesto pricaj
nezna on sta je arena novi jedruze ides na bunker event u 3 ujutro spusis pare i places na forum za vjezbanje aima idi arena i onda postaj hvalaaa
Šta je ovde bilo sumnjivo ovaj DeathMatch je bio ocaj od strane svih samo sto ne mozes sebe uporedjivati za 15k idem a ti si 25k idalje mi nije jasno sta ti je tu sumnjivo covek je imao bolji aim od tebe da ne pricam koliko si ga masio na blizinu.Kao sto se vidi na snimku igrac me je vise puta ubio na sumljiv nacin tako da zahtevam POV od igraca id 15277
Kakve veze ima koji sam id ?Šta je ovde bilo sumnjivo ovaj DeathMatch je bio ocaj od strane svih samo sto ne mozes sebe uporedjivati za 15k idem a ti si 25k idalje mi nije jasno sta ti je tu sumnjivo covek je imao bolji aim od tebe da ne pricam koliko si ga masio na blizinu.
Pa eto ima novi si igrac na serveru krenuo si krajem aprila igrati a ocekujes da budes bolji od nekoga ko je na serveru od nove godineKakve veze ima koji sam id ?