Bu
bumbare jesi lep nema staPov gde se vidi da sam poslao novac za uslugu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bumbare jesi lep nema staPov gde se vidi da sam poslao novac za uslugu.
BRUHPlace lik za 6k....
Uplatio si mu pare skoro 1h nakon sto si ga ubio, samo zato sto te je okačio. Nije ovo za perma, ali za kaznu jeste, jer radis i pg i rdm i scamPov gde se vidi da sam poslao novac za uslugu.
Sta mu znaxe pare kad je covihek umro u grobuUplatio si mu pare skoro 1h nakon sto si ga ubio, samo zato sto te je okačio. Nije ovo za perma, ali za kaznu jeste, jer radis i pg i rdm i scam
Nije samo u pitanju 6k nego i pucanje u HQPlace lik za 6k....
I čast i postenjeNije samo u pitanju 6k nego i pucanje u HQ
RDM U GETU?Uplatio si mu pare skoro 1h nakon sto si ga ubio, samo zato sto te je okačio. Nije ovo za perma, ali za kaznu jeste, jer radis i pg i rdm i scam
HHAHAHHAHHAHAH "HQ"RDM U GETU?
Comment of shameRDM U GETU?
On je bio u HQ, ne u getu, a i brojao mu je "5 sec", koje nisu ni tolko trajale, a treba da se odbroji 10, tako da se ne pravi pametan nego pročitaj pravilaRDM U GETU?
upravu si ali ne mora 10 moze i 5On je bio u HQ, ne u getu, a i brojao mu je "5 sec", koje nisu ni tolko trajale, a treba da se odbroji 10, tako da se ne pravi pametan nego pročitaj pravila