Doveli me u zatvor odneli u čeliju i sve je bilo uredu dok me nije išao pretražiti do sam imao spuštene ruke u lisicama
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa kad su ti ruke u lisicama sme da te pretraži.Doveli me u zatvor odneli u čeliju i sve je bilo uredu dok me nije išao pretražiti do sam imao spuštene ruke u lisicama
Kao Deputy Director FIB-a ti kazem da moze da te pretrazuje dok su ti ruke u lisicama gde se pravilo PG-a ponistava.Doveli me u zatvor odneli u čeliju i sve je bilo uredu dok me nije išao pretražiti do sam imao spuštene ruke u lisicama
Ne mogu da te pretraze u RL dok su ti vezane ruke ?Doveli me u zatvor odneli u čeliju i sve je bilo uredu dok me nije išao pretražiti do sam imao spuštene ruke u lisicama
koliko vidim jedan moj član je prekršio navodno PG, a bas se pitam od kad je to ne dozvoljeno pretraživati dok su ti lisice na rukama također nije offtopic jer je žalba na FIB.Doveli me u zatvor odneli u čeliju i sve je bilo uredu dok me nije išao pretražiti do sam imao spuštene ruke u lisicama