u glavnom makedonci koji ne znaju gramatiku i da pisu slovo Š vec pisu sh da ne duzim sve se vidi na pov porodica Blancoss
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ubio sam te hahahaahradish mg tvoja porodica ce dobiti warn za mg to je jasno jasno se cuje i bait radite cuje se na discordu da ti maki berzuki kaze da upalish snimanje kako bi nabio warn zato sto vec imate 2 warna kao sto vidim i znate da ce da vasa porodica da propadne ili ti vec propala neznamo vi odgovorite
Sve okej, cemu vredjanje za nas Makedonce?u glavnom makedonci koji ne znaju gramatiku i da pisu slovo Š vec pisu sh da ne duzim sve se vidi na pov porodica Blancoss
gledaj ne vredjam sve makedonce vec kidare od 13 14 godina koji ne znaju sta pricaju itd. ako si se uvredio ovime ja se izvinjavamSve okej, cemu vredjanje za nas Makedonce?
Sto vredjas ovako na nacionalnu osnovu? Sta je bitno ko odakle je i koju slovo ima i kako pise?u glavnom makedonci koji ne znaju gramatiku i da pisu slovo Š vec pisu sh da ne duzim sve se vidi na pov porodica Blancoss
zato sto ovi nemaju ruke samo mi ocigledno dominiramo svugda i zatoSve okej, cemu vredjanje za nas Makedonce?
nije zalba na mene vec na igracaYour IDx
Players nicknamene znam
Suspect ID16688
Date of violationAug 1, 2022
Time of violation0000
Proofs
Napisi svoji ID napisi svoji nicknamene.
ti si druze oboleo ti imash psihicke probleme roditelji te tuku svaki dan u glavu te nabadajunije zalba na mene vec na igraca
tako je vidis kako znasti si druze oboleo ti imash psihicke probleme roditelji te tuku svaki dan u glavu te nabadaju
forum vredjanje = ban na forumti si druze oboleo ti imash psihicke probleme roditelji te tuku svaki dan u glavu te nabadaju
pusti ga nek pokaze kako se ponasa jer to se misli na njegove roditelje sto ga nisu vaspitali kako da se ponasa kad je bio mali. ali sad nema pomoci onforum vredjanje = ban na forum
da majkati ja ebam sekoj den na kur da mi umri kopile edno siptarsko plemeto tvoe da ti go izebam se doma na stikla sho ti odi da ebam umreno kopile ti ebam mrtvoto dete ti ebam se tvoe stopankata da ti ja ebam specalo ti go ebampusti ga nek pokaze kako se ponasa jer to se misli na njegove roditelje sto ga nisu vaspitali kako da se ponasa kad je bio mali. ali sad nema pomoci on
ti kopile edno smrdeno samo da te najdam negde kje ti kazamforum vredjanje = ban na forum
svaka castda majkati ja ebam sekoj den na kur da mi umri kopile edno siptarsko plemeto tvoe da ti go izebam se doma na stikla sho ti odi da ebam umreno kopile ti ebam mrtvoto dete ti ebam se tvoe stopankata da ti ja ebam specalo ti go ebam
samo tako nastavi daleko ces da stignesti kopile edno smrdeno samo da te najdam negde kje ti kazam
ovo se zove ljubomorada majkati ja ebam sekoj den na kur da mi umri kopile edno siptarsko plemeto tvoe da ti go izebam se doma na stikla sho ti odi da ebam umreno kopile ti ebam mrtvoto dete ti ebam se tvoe stopankata da ti ja ebam specalo ti go ebam
na tebe ljubomorq?na greengang bolje bi se bacio sa zgrade nego da budem ljubomoran na tebeovo se zove ljubomora