Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MG + G.P.6.15 + MK + Vredjanje ooc ID | 0000

Status
Not open for further replies.
Your ID
18122
Players nickname
ne znam
Suspect ID
16688
Date of violation
Aug 1, 2022
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/44pSBNhSaok

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
radish mg tvoja porodica ce dobiti warn za mg to je jasno jasno se cuje i bait radite cuje se na discordu da ti maki berzuki kaze da upalish snimanje kako bi nabio warn zato sto vec imate 2 warna kao sto vidim i znate da ce da vasa porodica da propadne ili ti vec propala neznamo vi odgovorite
ubio sam te hahahaah

Ivica Monte

Player
Player
Your IDx
Players nicknamene znam
Suspect ID16688
Date of violationAug 1, 2022
Time of violation0000
Proofs
Napisi svoji ID napisi svoji nicknamene.

Last edited:

phillipontop

Gamer zone, Be careful.
Player
pusti ga nek pokaze kako se ponasa jer to se misli na njegove roditelje sto ga nisu vaspitali kako da se ponasa kad je bio mali. ali sad nema pomoci on
da majkati ja ebam sekoj den na kur da mi umri kopile edno siptarsko plemeto tvoe da ti go izebam se doma na stikla sho ti odi da ebam umreno kopile ti ebam mrtvoto dete ti ebam se tvoe stopankata da ti ja ebam specalo ti go ebam

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
da majkati ja ebam sekoj den na kur da mi umri kopile edno siptarsko plemeto tvoe da ti go izebam se doma na stikla sho ti odi da ebam umreno kopile ti ebam mrtvoto dete ti ebam se tvoe stopankata da ti ja ebam specalo ti go ebam
svaka cast

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
ovo se zove ljubomora

Status
Not open for further replies.
Top Bottom