pa zbog ljubomore ces sebi oduzeti zivotna tebe ljubomorq?na greengang bolje bi se bacio sa zgrade nego da budem ljubomoran na tebe
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa zbog ljubomore ces sebi oduzeti zivotna tebe ljubomorq?na greengang bolje bi se bacio sa zgrade nego da budem ljubomoran na tebe
Postovani admini,evo vam prevod na ovo iz makedonskog na sprpskog:da majkati ja ebam sekoj den na kur da mi umri kopile edno siptarsko plemeto tvoe da ti go izebam se doma na stikla sho ti odi da ebam umreno kopile ti ebam mrtvoto dete ti ebam se tvoe stopankata da ti ja ebam specalo ti go ebam
Isto tako , ovaj mladi momak pod imenom "Phillipontop" Tvrdi da ce me naci u rl i da ce da me prebije,stv odvratno!!!ti kopile edno smrdeno samo da te najdam negde kje ti kazam
nemoras da me trazis, pisi mi u dm dacu ti grad i drzavu,slobodno mozemo resiti problemti kopile edno smrdeno samo da te najdam negde kje ti kazam
more pusi mi go kurot kopile edno smrdenoIsto tako , ovaj mladi momak pod imenom "Phillipontop" Tvrdi da ce me naci u rl i da ce da me prebije,stv odvratno!!!