I rekao je id 1965 da je ooc event u toku i vi ste izignorisali
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jesi ti realan druze? Kada si vec u blizni informala odnosi se a da ti u getu sedis i ides da trazis drugu familiju da glasa za vas i nemas nameru da odes na informal, posle pogledas vreme i budes u fazonu Aha mogu nabit warn vendetti? Thats so lame, da smo ovo uradili na autoputu pred informal razumeo bi report al u GETU ti sedis i reportas za informal...Pravilo se odnosi na sve igrace ne samo za ucesnike eventa vi ste nas pobili oko 16:41 mi smo imali dovoljno vremena da odemo na informal
e jamy sjecas li se 11v3 raida?I rekao je id 1965 da je ooc event u toku i vi ste izignorisali
u videu se cuje kako mgas i tokom rp situacije ti pricas o ooc eventu gde ni mi ni vi niste ucesnici tako da sa tim pravilom mi nemamo veze posto bi trebao da imas dokaz da si bio ucesnik eventa da bi se racunalo tih 10 min nakon eventa tako su meni jos davno admini objasnili. Trimovao si video na ono sto ti odgovara samo si se prevario pokazi ceo klip od pocetka dogadjaja. Verovatno si prekrio MG da ste koristili discord tokom ovog desavanja pa samo zato si trimovao od polovine timera kako si bio oboren.Pravilo se odnosi na sve igrace ne samo za ucesnike eventa vi ste nas pobili oko 16:41 mi smo imali dovoljno vremena da odemo na informal
Upalio je snimanje cim je bio oboren, takodje vi ste nas ubili u 16:41 tako da smo imali dovoljno vremena da stignemo na informal i da je bio u sandy-u a tu smo dosli da vidimo ko je lider familije da mozemo kasnije da se javimo.u videu se cuje kako mgas i tokom rp situacije ti pricas o ooc eventu gde ni mi ni vi niste ucesnici tako da sa tim pravilom mi nemamo veze posto bi trebao da imas dokaz da si bio ucesnik eventa da bi se racunalo tih 10 min nakon eventa tako su meni jos davno admini objasnili. Trimovao si video na ono sto ti odgovara samo si se prevario pokazi ceo klip od pocetka dogadjaja. Verovatno si prekrio MG da ste koristili discord tokom ovog desavanja pa samo zato si trimovao od polovine timera kako si bio oboren.
Secam se.e jamy sjecas li se 11v3 raida?
Jel se secas ti kako ste ljubili beton u getue jamy sjecas li se 11v3 raida?
hah cuti, ni ne znas o cemu pricam ni tko samJel se secas ti kako ste ljubili beton u getu
nije upaljeno cim je oboren jer kad pozove hitnu na timeru ima 5 min a ne 3 min i 40 secUpalio je snimanje cim je bio oboren, takodje vi ste nas ubili u 16:41 tako da smo imali dovoljno vremena da stignemo na informal i da je bio u sandy-u a tu smo dosli da vidimo ko je lider familije da mozemo kasnije da se javimo.
Znam ti si kurac na biciklu cuo sam za zb de nisamhah cuti, ni ne znas o cemu pricam ni tko sam
SIUUUUUUUUUUUZnam ti si kurac na biciklu cuo sam za zb de nisam