Sve se moze cuti u povu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Blancosi nes ste danas lezali po geto samo mi kazi jel bio topal betonsve je veliki poim ja tebe nisam ti ispcovo ni familiju ni roditejle ni nista
legoa sam ja sa tvojom majkom u kreveto znash kako je bio topal dom uu gorelo jeBlancosi nes ste danas lezali po geto samo mi kazi jel bio topal beton
Uh kidaro jedna mrs tamo kurcis se ovde jer vrv imas neki problem u rl kao i tvoji drugari non stop za komp idi bolje se leci brt izadji maloiz kuce grand je prolazan a kratko receno nemati zivot u rl ste neki pacovi koji iz kuce ne izlaze al sta da se radi brt jbg grand ti je zivot>3legoa sam ja sa tvojom majkom u kreveto znash kako je bio topal dom uu gorelo je
Ti kad ne igras grand vrv ko da nisi jeo leba sta da se radi brt kad si retard al dbr ce ti dodje ave ovo glave veruj mi na recUh kidaro jedna mrs tamo kurcis se ovde jer vrv imas neki problem u rl kao i tvoji drugari non stop za komp idi bolje se leci brt izadji maloiz kuce grand je prolazan a kratko receno nemati zivot u rl ste neki pacovi koji iz kuce ne izlaze al sta da se radi brt jbg grand ti je zivot>3
nisi mu ispsovao nista nego svesve je veliki poim ja tebe nisam ti ispcovo ni familiju ni roditejle ni nista
more pusi kur kopile
Ma debili breovaj momak ID 21866 zasluzuje ban zbog truda za ponasanje uvek je takav i ne moze se promeniti jbg tako su ga vaspitali i on i id 16688
Ne brt nerv me sto glume nes jer su kao pucaci ovo ono a brt kurce se tu nes a misevi su al ajde nek im bude necu da se nerviram sa budalamanisi mu ispsovao nista nego sve
cuti jebem ti do juce si se molio da te baniraju zato sto nisi mogao da stanes od kompa da ne trazim sad temuUh kidaro jedna mrs tamo kurcis se ovde jer vrv imas neki problem u rl kao i tvoji drugari non stop za komp idi bolje se leci brt izadji maloiz kuce grand je prolazan a kratko receno nemati zivot u rl ste neki pacovi koji iz kuce ne izlaze al sta da se radi brt jbg grand ti je zivot>3
legoa sam ja sa tvojom majkom u kreveto znash kako je bio topal dom uu gorelo je
druze ja sa ne svadzam al kad dodjze neko ispred bolnice da mi jede govna a pobio njegovu celu familiju necu da cutima ti sto si se do juce molio da neces da se svadzas zato sto si bio na podu 24/7 to je druga stvarNe brt nerv me sto glume nes jer su kao pucaci ovo ono a brt kurce se tu nes a misevi su al ajde nek im bude necu da se nerviram sa budalama