evo je jos jedna....vesela dusa ;hug;Ako nas već pljujes posle tačke ide veliko slovo a i ako ovako nastavis doguraces prvi do majnkrafta
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!evo je jos jedna....vesela dusa ;hug;Ako nas već pljujes posle tačke ide veliko slovo a i ako ovako nastavis doguraces prvi do majnkrafta
kme kmeAko nas već pljujes posle tačke ide veliko slovo a i ako ovako nastavis doguraces prvi do majnkrafta
jedini ko place si ti iskr sad nemoj da previse blamiras uzivaj u ostatku nocikme kme
bato ti na povu pg radis jer pricas dok si mrtav LOL
nisam ja kriv sto ti jadan rp i sto sam za tebe dr.Nauka al isprati neki video na mom youtube kanalu posto sam jadan i siromasan hahajedini ko place si ti iskr sad nemoj da previse blamiras uzivaj u ostatku noci
nisam ja kriv sto ti jadan rp i sto sam za tebe dr.Nauka al isprati neki video na mom youtube kanalu posto sam jadan i siromasan haha
mislis vegete, doslo povrce da izbaci negativnu energiju nad najbitnijim likom u gradu. mnogo ih bode desna strana ekrana ociglednoVi iz Vendete sto ove debile jebete?
ooc event nema rp-a , reportas svoje fam mebere za 3.2 iq 300 i kazes nama da se prebacimo na majnkraft lice roblox nije za tebe idi napolje i sa drugovima udaraj kamen o kamen.nisam ja kriv sto ti jadan rp i sto sam za tebe dr.Nauka al isprati neki video na mom youtube kanalu posto sam jadan i siromasan haha
ti mora da si sargarepa iz te vegete ako se ne ljutis, meni ne smeta posto se vatate za slamke sa nasega diskorda al nema veze ja se ne ljutim sto ste mali pa morate da se dokazujete nad 21 familijom koju vodi za vas najbitniji lik u gradu cim vas 20 mora da dodje na mene jednoga gg decoooc event nema rp-a , reportas svoje fam mebere za 3.2 iq 300 i kazes nama da se prebacimo na majnkraft lice roblox nije za tebe idi napolje i sa drugovima udaraj kamen o kamen.
Gagi a zasto se ti smejes najbitnijem liku?U pitanju je RAID NA KUCU ne vidim o kakvom se SK-u raid jos si prvi poceo da pucas sa decijom igrackom. Za RP sve smo ispostovali samo si prijavio svog coveka koji majku spominje mogu dostaviti klip gde se glas od istog tog klinca cuje kod mene na povu kao dokaz za G.P. 3.2 evo i videogde mozete cuti od tog lika glas koji u gore navedenim dokazima spominje majku
Mogu u fam pls?ti mora da si sargarepa iz te vegete ako se ne ljutis, meni ne smeta posto se vatate za slamke sa nasega diskorda al nema veze ja se ne ljutim sto ste mali pa morate da se dokazujete nad 21 familijom koju vodi za vas najbitniji lik u gradu cim vas 20 mora da dodje na mene jednoga gg deco
iskreno ja za tebe nikad nisam cuo kao ni drugimislis vegete, doslo povrce da izbaci negativnu energiju nad najbitnijim likom u gradu. mnogo ih bode desna strana ekrana ocigledno