Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11761
Players nickname
Lucian Luchesse
Suspect ID
4375
Date of violation
Aug 3, 2022
Time of violation
16:32
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=wyjqQoJ7X2k&ab_channel=CpbuH

Roba

Player
Player
cemu odma vredjanje kad ceo grad zna da ti je "mali" pozz

rip-pack.gif

CpbuH

Player
Player
jedini ko place si ti iskr sad nemoj da previse blamiras uzivaj u ostatku noci :)
nisam ja kriv sto ti jadan rp i sto sam za tebe dr.Nauka al isprati neki video na mom youtube kanalu posto sam jadan i siromasan haha

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
nisam ja kriv sto ti jadan rp i sto sam za tebe dr.Nauka al isprati neki video na mom youtube kanalu posto sam jadan i siromasan haha
ooc event nema rp-a , reportas svoje fam mebere za 3.2 iq 300 i kazes nama da se prebacimo na majnkraft lice roblox nije za tebe idi napolje i sa drugovima udaraj kamen o kamen.

CpbuH

Player
Player
ooc event nema rp-a , reportas svoje fam mebere za 3.2 iq 300 i kazes nama da se prebacimo na majnkraft lice roblox nije za tebe idi napolje i sa drugovima udaraj kamen o kamen.
ti mora da si sargarepa iz te vegete ako se ne ljutis, meni ne smeta posto se vatate za slamke sa nasega diskorda al nema veze ja se ne ljutim sto ste mali pa morate da se dokazujete nad 21 familijom koju vodi za vas najbitniji lik u gradu cim vas 20 mora da dodje na mene jednoga gg deco

vito corleone

Player
Player
U pitanju je RAID NA KUCU ne vidim o kakvom se SK-u raid jos si prvi poceo da pucas sa decijom igrackom. Za RP sve smo ispostovali samo si prijavio svog coveka koji majku spominje mogu dostaviti klip gde se glas od istog tog klinca cuje kod mene na povu kao dokaz za G.P. 3.2 evo i video
gde mozete cuti od tog lika glas koji u gore navedenim dokazima spominje majku
Gagi a zasto se ti smejes najbitnijem liku?

Miki

Player
Player
ti mora da si sargarepa iz te vegete ako se ne ljutis, meni ne smeta posto se vatate za slamke sa nasega diskorda al nema veze ja se ne ljutim sto ste mali pa morate da se dokazujete nad 21 familijom koju vodi za vas najbitniji lik u gradu cim vas 20 mora da dodje na mene jednoga gg deco
Mogu u fam pls?

Roba

Player
Player
mislis vegete, doslo povrce da izbaci negativnu energiju nad najbitnijim likom u gradu. mnogo ih bode desna strana ekrana ocigledno
iskreno ja za tebe nikad nisam cuo kao ni drugi :)

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Izasli ste iz garaze i prvi poceli da ih pucate posle 5 secundi oni su poceli da uzvrate paljbu samim time nije SpawnKill.​

• ID (11761) Ce dobiti kaznu za Generalno Pravilo 3.1.
Fam Raid je OOC event.

ZATVORENO.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom