By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta se vidi na pov-u druze nista bukvalno ne vidi se nikakva rp situacija, vidi se samo da ste glupi nista vise...Sve se vidi na povu
Bukvalno nista se ne vidi na pov-u on lik bukvalno video da je neko izaso i lik okacio.... ostao sam bez teksta kako ima ljudi niskoprofilnog IQ-a znaci uzas....Bukvalno se vidi da stojite oko lika koji se izlogovao. To je mogo da bude bilo ko. Znaci ja mogu da dodjem bilo gde gde vidim znak pitanja i da ga kacim za warn ? Gde je ovde razlog njegovog izlaska da je on zbog tebe izaso ? gluuuuuposti
Ja ne razumem koj je tebi problem imas pov Rade LTA i Imas pov Rade LTA 2Bukvalno nista se ne vidi na pov-u on lik bukvalno video da je neko izaso i lik okacio.... ostao sam bez teksta kako ima ljudi niskoprofilnog IQ-a znaci uzas....
kakav LTA i kakav LTA2 si ti decko glup ili se samo pravis? iz ove situacije sta ti mozes da zakljucis kao posmatrac iz trece perspekti
i mene bi bilo da me neko ignoriseMene bi bilo sramota iskreno 🫣
bukvalno tvoj komentar nema smisla dal zato sto si glup ili ne znam sta je verovatno je to...tupcai mene bi bilo da me neko ignorise