Al' je ovaj Philip puko
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Puko ko kokica, koristi voicechanger kao da ima šmirgl papir u grlu, cheata na serveru, a u RL prvak je u disciplini smrad na sto metara.Al' je ovaj Philip puko
GAAYHHAHAHAHA CHEATA KAZE AHHAAHAHAHAHAH VOICECHANGER HAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAAHHHAPuko ko kokica, koristi voicechanger kao da ima šmirgl papir u grlu, cheata na serveru, a u RL prvak je u disciplini smrad na sto metara.
ti ces dobiti po picki
6 raz mi kaze druze idi ubise idi u crkvu preimenuj se vidi si imeae philipe lakse malo, uhvatio te pubertet taj u 6. Raz al lakse malo
Omg izvinjavam se philipe6 raz mi kaze druze idi ubise idi u crkvu preimenuj se vidi si ime
bitno je da si ovo za RL izostavioGAAYHHAHAHAHA CHEATA KAZE AHHAAHAHAHAHAH VOICECHANGER HAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAAHHHA
nije moj problem sto ti nemash ruke i sto placesh tu po sajtovebitno je da si ovo za RL izostavio![]()
zato sto nemate ruke zz noobspa te klošare iz Blancossa treba svaki dan kačit i prčit
Zamolio bih admine da kazne za vređanje porodice..majkati na kur da mi umri kopile edno smrdeno
preko kurca ako imash skrinsotZamolio bih admine da kazne za vređanje porodice..
Ako bude izbrisao komentar, imam ja screenshoot
namestavash svog druga da bi nabio nasoj porodici warn bravos kakva ste vi familija tvoj drug radi CR i VDM a do juce je bio lider
HAHAHAHAHAHAHAHADi ti vidis VDM
Decko pazi malo na recnik, ako ne umeš da se ponašaš idi igraj gta onlinepreko kurca ako imash skrinsot
p u s i k u r m o c k oDecko pazi malo na recnik, ako ne umeš da se ponašaš idi igraj gta online