Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18203
Players nickname
Milena_Sins
Administrators nickname
Ante Djukela
Date
Aug 3, 2022
Time
19:14
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/160937/

Milena_Sins

Player
Player
ukro sam stvari iz auta familije venom i dobio sam ban (*nisam znao da moze zbog toga da se dobije ban*) sve sto sam uzeo ja sam vratio to u porodici ako mi ne verujete pitajte bilo koga glavnog u venomu

Huda Kompani

Player
Player
kolega Scarlet je preuzeo stvari, meni je bilo žao rekao sam i administratoru Anti da mi nije cilj da dobije permaban, nisu neke vrijedne stvari, ali najviše me iznerviralo to što pišem u famchat, a on napušta porodicu. Smatram da je ovo dobra lekcija za ID:18203 i nadam se da neće nešto slično počiniti ako mu pružite priliku!

Huda Kompani

Player
Player
ukro sam stvari iz auta familije venom i dobio sam ban (*nisam znao da moze zbog toga da se dobije ban*) sve sto sam uzeo ja sam vratio to u porodici ako mi ne verujete pitajte bilo koga glavnog u venomu
a ti edituj thread i napiši Unban appeal 6.22 I Ante Djukela u naslovu, a kao dokaz dostavi im sliku zaslona da si dobio ban, znači pokreni rage i pokušaj se logirat na taj račun, kad ti pokaže da si banovan to uslikaj i postavi na imgur, po meni su to uslovi za ispravan format žalbe, ali opet administracija najbolje zna.

Milena_Sins

Player
Player
a ti edituj thread i napiši Unban appeal 6.22 I Ante Djukela u naslovu, a kao dokaz dostavi im sliku zaslona da si dobio ban, znači pokreni rage i pokušaj se logirat na taj račun, kad ti pokaže da si banovan to uslikaj i postavi na imgur, po meni su to uslovi za ispravan format žalbe, ali opet administracija najbolje zna.
nisam znao kako se edituje pa sam napravio novi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom