Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12819
Players nickname
Goga Domoga
Suspect ID
1
Date of violation
Aug 8, 2022
Time of violation
3:51
Proofs
https://imgur.com/a/PJvF4Qc

AfroJack

Player
Player
Vrijedjanje Porodice to jest sestre kao sto se vidi na slikama

CpbuH

Player
Player
trebalo bi proveriti osobu koja je okacila ovu prijavu jer drugima nije ovakav prikaz igrice kao sto se vidi na slici ako nije photoshop? mislim da je zabranjeno koriscenje bilokakvog programa koji daje prednost u odnosu na druge igrace Generalno pravilo 4.1.

Mixa Dior

Player
Player
trebalo bi proveriti osobu koja je okacila ovu prijavu jer drugima nije ovakav prikaz igrice kao sto se vidi na slici ako nije photoshop? mislim da je zabranjeno koriscenje bilokakvog programa koji daje prednost u odnosu na druge igrace Generalno pravilo 4.1.
LOL nema photoshopa. Samo reshade.

assc

Player
Player
koji si ti lik hahaahahah, jel cujes ti sebe sta pricas?

assc

Player
Player
pazite se deco u RL oce negativna energija da se vrati ko bumerang samo tada nece biti foruma za kmecanje, a sa usb taj reshade moze svasta
daj ne blamiraj se

Don Jeans

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

• Greške nisu ispravljene u zadanom roku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom