Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15991
Players nickname
Kristijan Gold
Suspect ID
122280
Date of violation
Aug 5, 2022
Time of violation
1:06
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=rEmCav7kUCg

Kristijan Gold

Player
Player
znaci decko dolazi sa oruzijem u rukama kod nas u kucu i staje kod panela, jedan od mojih mu broji i odradjuje po RP situuaciji da bi na kraju i kad je izasao van na cestu znaci ostao živ te kao krenuo pobjeci te stao i kada sam mu rekao ''sto sam rekao'' decko izlazi iz auta valjda povrijedjen da vrsi pravdu na sred ceste

Zarkovic

Player
Player
znaci decko dolazi sa oruzijem u rukama kod nas u kucu i staje kod panela, jedan od mojih mu broji i odradjuje po RP situuaciji da bi na kraju i kad je izasao van na cestu znaci ostao živ te kao krenuo pobjeci te stao i kada sam mu rekao ''sto sam rekao'' decko izlazi iz auta valjda povrijedjen da vrsi pravdu na sred ce
On je uradio vise FAIL RP nego RDM on SE nije plasio za svoj zivot Ali je imao prava da puca Po tebi jel je tvoj drug Po njemu

Ivan Loco

Player
Player
ovo nije RDM vi ste prvi započeli paljbu na njega a u drugu ruku ovo nije ni fear rp jer ti nisi imao pusku na njemu niti nista.

Te1caa

PG enjoyer
Player
znaci decko dolazi sa oruzijem u rukama kod nas u kucu i staje kod panela, jedan od mojih mu broji i odradjuje po RP situuaciji da bi na kraju i kad je izasao van na cestu znaci ostao živ te kao krenuo pobjeci te stao i kada sam mu rekao ''sto sam rekao'' decko izlazi iz auta valjda povrijedjen da vrsi pravdu na sred ceste
Nije RDM prvi ste poceli...

Ratko Kamikaza

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

ID 12280 Nije prekrsio pravilo RDM (Random Death Match)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom