Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15853
Players nickname
Diego Mutni
Suspect ID
27183,14320
Date of violation
Aug 6, 2022
Time of violation
17:40
Proofs
https://youtu.be/7dYVGEIDwAs

Aleksandar1

Player
Player
ovako krecem na informal i ssamo od jednom dolazi ovi momci.Pricaju na dis.
ID 27857 MG ID 27923 MG ID pozdrav, sve u svemu sva tri igraca rade MG,
i mislim da familija,treba dobit warn, za ovo posto ih je 3.

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Nakon pregleda dokaza ne mogu zaključiti ovu žalbu​
  • Žalbu ostavljam kuratoru Neformalnih Organizacija​

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
ako 2 lica krse pravila neka oni dobiju, 3ci je samo tu ne krsi nisto, ali ako admin smatra da treba dobit fam warn neka bude tako.

Aleksandar1

Player
Player
ako 2 lica krse pravila neka oni dobiju, 3ci je samo tu ne krsi nisto, ali ako admin smatra da treba dobit fam warn neka bude tako.
1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon | Upozoriti

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) i 5 minuta nakon | Upozoriti
nisu te opljakcali jer nisi digao ruke (oni su hteli ali nisu te ni pretrazili ni nista jer nisi digo ruke), ubili su te 2ca jer 3ci nije ni imao pusku u rukuma dok su te 2ca pucali i ubili. Necu da se raspravljam ostavimo ovo adminu pa neka on odluci

Aleksandar1

Player
Player
nisu te opljakcali jer nisi digao ruke (oni su hteli ali nisu te ni pretrazili ni nista jer nisi digo ruke), ubili su te 2ca jer 3ci nije ni imao pusku u rukuma dok su te 2ca pucali i ubili. Necu da se raspravljam ostavimo ovo adminu pa neka on odluci
1.9 Zabranjeno je blokirati ulaz barikadama ili automobilima. Morate ostaviti besplatan prolaz kroz koji ljudi mogu proći vozeći automobile. | Zatvor 120 min I ovo ste radili

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
1.9 Zabranjeno je blokirati ulaz barikadama ili automobilima. Morate ostaviti besplatan prolaz kroz koji ljudi mogu proći vozeći automobile. | Zatvor 120 min I ovo ste radili
nisam ja to bio, to su clanovi iz moje familije, opet kazem 2ca voze ne moze 2 coveka da voze 1 auto bilo je 2 auta i 2 vozaca

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
za warn treba 3 osobe a vas je bilo 4 tjt
brate moj za warn treba 3ca preksiti pravila, njih moze biti i 15 ako 2ca krse pravila nije warn porodici, ali dobro razumem te skroz, imas moje izvinenje... neka dalje admin odluci

Stefo Zero

Player
Player
Ovako, vi se niste culi IG sto znaci da mi nismo mogli da znamo da vi idete na event, ukoliko ste videli da mi nastavljamo da pricamo da dignes ruke trebali ste da kliknete F8 F10 i da kazete da idete na event, sto se tice 4-og kolege, puklo mu je zbog interneta (CONNECTION LOST), mi vam se duboko izvinjavamo i u nase i u njegovo ime.

Aleksandar1

Player
Player
Ovako, vi se niste culi IG sto znaci da mi nismo mogli da znamo da vi idete na event, ukoliko ste videli da mi nastavljamo da pricamo da dignes ruke trebali ste da kliknete F8 F10 i da kazete da idete na event, sto se tice 4-og kolege, puklo mu je zbog interneta (CONNECTION LOST), mi vam se duboko izvinjavamo i u nase i u njegovo ime.
Prihvatam,ali zalba ostaje !!

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • 2 Clana porodice prekrsila CR i Pravilo Dogadjaja 1.2​
  • 3 Clan je prekrsio Pravilo Dogadjaja 1.2​
Familija La Familia Sindicato ce dobiti upozorenje.

ZATVORENO.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom