Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Lična biografija | Patrick Blindpeek | 6237

Status
Not open for further replies.

Spreaty

Make everyone know your name
Player
Joined
Nov 30, 2021
Messages
131
Ime: Patrick Blindpeek
Pol: Muški
Datum rodjenja: 22/6/1991
Drzavljanstvo: Amerikanac
Porijeklo: Hrvatska
Mjesto: rodjenja: Zagreb
Mjesto: boravka: Texas
Visina i tezina: 190 (75KG)
Vrsta tjela: visok,mišićav
Boja ociju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Osobine: pametan,snalažljiv,marljiv,
neustrašivost
Hobi: streljaštvo,drifting
Majka: Tara Blindpeek
Tata: Mateo Blindpeek

Patrick je od rođenja pokazivao znakove velike inteligencije. Otac i majka su mu plaćali školovanje na vrhunskim fakultetima. On je uspješno završio jedan on najboljih fakulteta u svijetu Oxford. Nakon sudiranja vratio se u Ameriku u Nebrasku roditeljima i otvorio svoj mali biznis od koga je zarađivao brdo novaca. No nažalost morao je prodati biznis kada su se odselili u Texas. Od tih novaca je kupio sebi i roditeljima novu kuću, no nakon samo par mjeseci oba roditelja mu umiru u prometnoj nesreći. Prvi cilj mu je bio naći posao i našao ga je u novinarskoj tvrtki "LifeInvader" u kojoj je postao zamjenik direktora. No nedugo nakon toga upoznao je familiju "De La Cruz" koja ga je naučila stvarno puno stvari i pomogla se snači u gradu. Prije nego što ih je upoznao dao je otkaz u "LifeInvader-u" jer se smjenio tadašnji direktor. Poslije novinarsta odlučio se zaposliti u "EMS-u" jer je volio anatomiju i volio pomagati ljudima. Imao je veliko iskustvo i radio je u bolnici nekoliko godina. Dok je radio u bolnici on je upoznao mnogo ljudi, a među tim ljudima su oni ljudi koji su ga odveli u kriminalne vode. Proveo je dosta svoga vremena u organizacijama kao "Bloods Street Gang", "Marabunta Grande", "Los Santos Vagos", i "The Ballas Gang". Najviše vremena je proveo u "The Ballas Gang-u". Tu je dosao cak i do zamjenika vođe te bande. Krenuo se baviti prodajom i nabavom oružja.Bio je najjači diler oružja u gradu. Večinom ih je nabavljano dok se pucao po Ghettu. On je bio jedan od najboljih pucaća u Ghettu kada je bio u "The Ballas Gang-u". Nadimak mu je bio "King of Ghetto". No nakon nekog vremena organizacija se krenula raspadati i Ballasi su ga izbacili. On im se odlučio osvatiti i sve informacije koje je znao o njima rekao je "FIB-u". Nakon toga se zaposlio u "LSPD" gdje je postigao puno toga i postao zbog svojeg izvrsnog skolovanja glavni forenzičar i inspektor, no nakon mijenjanja načelnika dobio je otkaz. Nakon toga se odlučio zaposliti u "GOV-u". Tamo je isto postigao jako mnogo toga pa je na kraju i postao zamjenik guvernera, ali prije toga je bio vrhovni tajni agent. Zvali su ga "007". On je uhapsio mnogo kriminalaca i spriječio velike pljačke i otmice te spasio grad od kriminala. On se sada bavi nadogradnjom auta i sklapanjem drift mašina. Govori se da je on najbolji drifter u gradu i nosi nadimak "DK" ili ti ga "Drift King". Još ga nitko nije uspio nadmašiti u driftanju. On je to postigao zbog vrhuskog znanja iz auto-mehatronike.Patrick je postigao puno toga u svom životu i želi postiči još više...


-Patrick ima mogućnost da koristi oružje viskog kalibra: Heavy sniper/mitraljez. (zbog svoje snalažnjivosti u državnim organizacijama)

-Patrick zbog svoje vestine sa vozilom moze da vozi po planinama (vještine sa driftanje i znanje auto-mehatronike)

-Patricku je dozvoljeno nositi oruzije bez fabricke oznake zbog izvrsnog rukovanja oruzijem .(Bio u ilegalnim organizacijama)

-Patrick ima mogućnost da stavi svoj zivot da bi spasio druge, pa cak i u slucaju da ide na dva neprijatelja (2vs1)

-Patrick moze da dize ljude sa puskom u ruci zbog svoje odlicne vestine iz bolnice.
 
Last edited:

Anđelko Roosevelt

Player
Player
Joined
Oct 21, 2021
Messages
585
Biografija ODOBRENA
-Patrick ima mogućnost da koristi oružje viskog kalibra: Heavy sniper/mitraljez. (zbog svoje snalažnjivosti u državnim organizacijama)
Pripazite na Pravilo događaja 1.6
-Patrick zbog svoje vestine sa vozilom moze da vozi po planinama (vještine sa driftanje i znanje auto-mehatronike)
Pripazite na Pravilo Power Gaming
U slučaju kršenja zakonika izriće se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlaći.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom