Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12523
Players nickname
Roko_Zuna
Administrators nickname
Andjelko_Vuitton
Date
Aug 6, 2022
Time
Iza 18:30
Proofs
Bio sam u gradu od 18:30 do 21:30

RokoZuna

Player
Player
Danas sam dobio ban zato što je jedan prijatelj otišao na moj acc i krenuo vrijeđati administraciju jer im nisam dao 500k za familiju.
ID igrača koji je vrijeđao jest 13602 Diego Ali. Ja nisam mogao vrijeđati administraciju jer sam bio u gradu od 18:30. Nadam se unbanu da mogu promjenit lozinku. Hvala Lijepa.

EGO BLJESAK

Player
Player
Danas sam dobio ban zato što je jedan prijatelj otišao na moj acc i krenuo vrijeđati administraciju jer im nisam dao 500k za familiju.
ID igrača koji je vrijeđao jest 13602 Diego Ali. Ja nisam mogao vrijeđati administraciju jer sam bio u gradu od 18:30. Nadam se unbanu da mogu promjenit lozinku. Hvala Lijepa.
Nazalost, neznam oces to uspit,meni su banali twinky jer mi je prijatelj uso na acc, i nemogu dobit unban, dali imas neke dokaze jer buli ti to pomoglo..

simicmario82

Player
Player
Kako mozes okriviti random id kad moze biti bilo ko u gradu a isto kako ce ti admin poverovat da je bas taj id to uradio tvoj dokaz je da si bio u gradu od 18:30

Status
Not open for further replies.
Top Bottom