By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nisam ni metak opalio u HQ, a ni tvoje ponasanje ne prilici asistentu administracijePre nego što si počeo da snimaš pre 60 sekundi me je pucao tvoj drugar dok sam ja bio u HQ. Nakon toga si i ti krenuo da me pucaš. Ja sam uzvratio udarac. Ti si pucao van HQ.
Prvo kakve veze ima ponašanje sa ovim? Drugo znaš i sam da si opalio metak. Ne želim da se svađam jer si pre 30-60 sekundi pucao mene van HQ.nisam ni metak opalio u HQ, a ni tvoje ponasanje ne prilici asistentu administracije
pucanje van i unutar HQ nije ista stvar, opalio sam metal al ne u hqPrvo kakve veze ima ponašanje sa ovim? Drugo znaš i sam da si opalio metak. Ne želim da se svađam jer si pre 30-60 sekundi pucao mene van HQ.
doslovno sam pucao tvog drugara koji je bezao sa onom rentom i takodje nas pucao unutar hqDone traži mu duži POV. Nije objavio kako je prvi pokrenuo paljbu na mene dok sam u HQ, a on van.
zbog cega da mi trazi duzi pov? postavi ti pov ajde ako sam ''pucao tebe u hq'', na povu se vidi kako ti pravis sranja i sad si se usrao da ti ne skinu asistenta je li a?Don Jeans traži mu duži POV.
Burazeru, meni ne treba POV, imaš sam snimao si celo vreme bukv 24/7zbog cega da mi trazi duzi pov? postavi ti pov ajde ako sam ''pucao tebe u hq'', na povu se vidi kako ti pravis sranja i sad si se usrao da ti ne skinu asistenta je li a?
sta sam snimao celo vreme?Burazeru, meni ne treba POV, imaš sam snimao si celo vreme bukv 24/7