Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
166
Players nickname
Adrian_Hart
Suspect ID
15394
Date of violation
Aug 8, 2022
Time of violation
22:55
Proofs
https://youtu.be/4tDGZJ18xss

Mixa Dior

Player
Player
Pre nego što si počeo da snimaš pre 60 sekundi me je pucao tvoj drugar dok sam ja bio u HQ. Nakon toga si i ti krenuo da me pucaš. Ja sam uzvratio udarac. Ti si pucao van HQ. Bolje briši žalbu. Pozz

adrian422

EBK
Player
Pre nego što si počeo da snimaš pre 60 sekundi me je pucao tvoj drugar dok sam ja bio u HQ. Nakon toga si i ti krenuo da me pucaš. Ja sam uzvratio udarac. Ti si pucao van HQ.
nisam ni metak opalio u HQ, a ni tvoje ponasanje ne prilici asistentu administracije

Mixa Dior

Player
Player
nisam ni metak opalio u HQ, a ni tvoje ponasanje ne prilici asistentu administracije
Prvo kakve veze ima ponašanje sa ovim? Drugo znaš i sam da si opalio metak. Ne želim da se svađam jer si pre 30-60 sekundi pucao mene van HQ.

Mixa Dior

Player
Player
Done traži mu duži POV. Nije objavio kako je prvi pokrenuo paljbu na mene dok sam u HQ, a on van.

adrian422

EBK
Player
Prvo kakve veze ima ponašanje sa ovim? Drugo znaš i sam da si opalio metak. Ne želim da se svađam jer si pre 30-60 sekundi pucao mene van HQ.
pucanje van i unutar HQ nije ista stvar, opalio sam metal al ne u hq

Mixa Dior

Player
Player
Nemoj da lažeš bio sam u HQ kulirao i samo si krenuo da me pucaš. Ja sam se popeo na krov i uzvratio udarac.

Mixa Dior

Player
Player
zbog cega da mi trazi duzi pov? postavi ti pov ajde ako sam ''pucao tebe u hq'', na povu se vidi kako ti pravis sranja i sad si se usrao da ti ne skinu asistenta je li a?
Burazeru, meni ne treba POV, imaš sam snimao si celo vreme bukv 24/7

Mixa Dior

Player
Player
I niko se nije usro da ću izgubim assistenta i ne vidim zašto bi? Da li će da me govori lik koji je pravio pizdarije pre nego što je počeo da snima?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom