Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24407
Players nickname
Jigoro Kano
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 10, 2022
Time of violation
12:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=d4Cx1HhNDAE

Huda Kompani

Player
Player
Na početku me ID 3538 diže, a u pozadini mu se čuje discord, teamspeak kakva god već bubica za komunikaciju. Dok ID 18618 govori "digni ruke ajde", ID-u 3538 odzvanja riječ "ajde", to je potvrda da MG-aju. Nastavit ćemo dalje..., digni laktove, ja znam jedino ''ples sa laktima'' animaciju, a i on mi je prislonio pištolj na glavu, nekako mi je najpriče da njega poslušam. ID 18618 kaze "ajde digni ruke speca" pije također pored onog MG-a na bubici, pije ga i ingame. Pa se ispravlja "gleda jos jednom". U momentu na 1:35 18618 pretražuje me dok njegove kolege puške ne drže na meni, vidi se da jedan drži samo oružje, a to je ID 3538, a još dodatno ID 18618 pretražuje me sprijeda, a meni stvari ima i u rancu... Molim administraciju da detaljno sagleda ovu žalbu, ja jesam na neki način kršio pravila iz razloga jer su i oni, a ja sam za svoje kažnjen. Sad je red na njih. Lijep pozdrav i ugodno večer!

reedjii

Player
Player
Moze da se ingame cuje i da odzvanja u njegovom mikrofonu
Ti cim je jedna puska bila na tebi mogao si da pobegnes, a ne da stojis i posle da se praviš da krše pravila (sam si pustio bukvalno da te robaju)
Imao si stvari i u dzepovima

Mehmed Kaan

Player
Player
Na početku me ID 3538 diže, a u pozadini mu se čuje discord, teamspeak kakva god već bubica za komunikaciju. Dok ID 18618 govori "digni ruke ajde", ID-u 3538 odzvanja riječ "ajde", to je potvrda da MG-aju. Nastavit ćemo dalje..., digni laktove, ja znam jedino ''ples sa laktima'' animaciju, a i on mi je prislonio pištolj na glavu, nekako mi je najpriče da njega poslušam. ID 18618 kaze "ajde digni ruke speca" pije također pored onog MG-a na bubici, pije ga i ingame. Pa se ispravlja "gleda jos jednom". U momentu na 1:35 18618 pretražuje me dok njegove kolege puške ne drže na meni, vidi se da jedan drži samo oružje, a to je ID 3538, a još dodatno ID 18618 pretražuje me sprijeda, a meni stvari ima i u rancu... Molim administraciju da detaljno sagleda ovu žalbu, ja jesam na neki način kršio pravila iz razloga jer su i oni, a ja sam za svoje kažnjen. Sad je red na njih. Lijep pozdrav i ugodno večer!
Placi jos malo majmune i tvoj ranac na videu se ne vidi ne nosis ga o cemu pricas

Andrej Wbear

🪄
Player
👎 bas si los covek

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 18618 Ce dobiti kaznu za PG i MG​
  • Za ID 3538 Nedovoljno dokaza za Discord ili TeamSpeak.​
  • Ostali ne vidim da su nesto prekrsili.​

ZATVORENO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom