sve se vidi na pov kako 3 vade puske i pucaju nas bez brajanja 5 sekundi i bez razloga i kako vise njih MG
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bili su u prolazu nisu nikog provocirali vi ste ih zaustavili
ali reko id 9746 rdm dok sam bio mrtavmg od strane igraca 9746 ne postoji jer je rekao tajksi a to nije nista sto moze biti mg
Jeste to mg zato sto je imao masku a id 9746 ga je prepoznao preko id-amg od strane igraca 9746 ne postoji jer je rekao tajksi a to nije nista sto moze biti mg
na pov od ovoga se ne vidi da se on zove tajski molim cutiJeste to mg zato sto je imao masku a id 9746 ga je prepoznao preko id-a
zvao si ID 24209 Tajksi a ID 24209 sam ja i zovem se Tajksina pov od ovoga se ne vidi da se on zove tajski molim cuti
Pozdrav bratePozdrav dragi moji, pozdrav iz Njemačke. Zabavite se na Grandu
Njih 4 imalo puske u rukama 2 pucalo ali oni ipak ucestvuju u toj situaciji, zavisi kako admin protumaci ovo.sve se vidi na pov kako 3 vade puske i pucaju nas bez brajanja 5 sekundi i bez razloga i kako vise njih MG
druze osvajamo evente sa 5 ljudi sta seres tiMa duvajte ga debili nemate ruke a na evente vas dolazi po 20 sa 29k id a neki nemaju ni puske biju sa sakama.
duvaj ga bre tamo jucer u 1:05 bilo vas 8 i nas bilo 6 i pobili vas na bizu bili ste jedan put u top 10 sad ste pali ko keroviMa duvajte ga debili nemate ruke a na evente vas dolazi po 20 sa 29k id a neki nemaju ni puske biju sa sakama.