I odi spavati već si trebao biti duboko u snu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sto ste nam ljuti nesto pobegli na brdo od 5 coveka a vas 9-10 ali mi nemamo ruke nema veze zato vas 15 ne moze event da osvojiOvako blondari moji mg ne može biti ako je čovjek rekao evo ga tajksi već te je čovjek zapamtio koliko puca provocirate i zajebavate. Kao drugo ne volim kad netko laže kidaro mrtva kažes pobili nas ubili ste jednog našeg i nakon toga smo otišli gore na brdo i tamo nas ubili gotfatheri. Bolje šuti kidu dođete na naš discord i onda serete po nama i ubijate prije biz wara i čudite se zašto smo vas sad ubili. Uništili nam cijeli biz war kidaro kidaro
Mi smo na event u poslednjih 2 nedelje dosli sa max 12-13 ljudi tako da nzm gde si ti video tih 20 ljudiMa duvajte ga debili nemate ruke a na evente vas dolazi po 20 sa 29k id a neki nemaju ni puske biju sa sakama.
Ne povlaci se zalba nismo nista resilizalba se povlaci lik koji je postavio resili smo ic
ne nismo resili i ne povlacimzalba se povlaci lik koji je postavio resili smo ic
L Priklanne nismo resili i ne povlacim
sta pricas tiPOV je stariji od 48 sati tako da ...
ne nisamzalba se povlaci vlasnik je resio ic u arenu
L Priklanine nisam
gramatika.mp3Dati varn familiji ciji su clanovi