ahahhaah al vas je pobio celu porodicu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!istekao je rok da postavi pov i tek je sad postavio kazni ga!Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Zahtevam POV od igraca ID 25216. Za to imate rok od 12h, tj do 09:00
na pov se vidi tacno da imas no recoil i imas neku ubacenu skriptu ne mozes isti damage da dajes ako imam drogu i sok zastite 20%uzivaj!
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAna pov se vidi tacno da imas no recoil i imas neku ubacenu skriptu ne mozes isti damage da dajes ako imam drogu i sok zastite 20%
Au šta ti pričaš ahhahahahahhajabahahana pov se vidi tacno da imas no recoil i imas neku ubacenu skriptu ne mozes isti damage da dajes ako imam drogu i sok zastite 20%
imas no recoilsok ti je isteko da znash to da ti je jasno samo si imao drogu i hitao sam te 48dmg i onda u glavu 51 neznam sta nije jasno tu kakav no recoil jesi bolestan ti
Ijao pa tebi su sokovi prekjuce istekli zato te je on ubio, samo si drogu imaona pov se vidi tacno da imas no recoil i imas neku ubacenu skriptu ne mozes isti damage da dajes ako imam drogu i sok zastite 20%
Ne blamiraj se nema no recoil.....imas no recoil
pa i ti imash cheatimas no recoil
imas no recoil vidi se na tvom povupa i ti imash cheat
druze idi ubi seimas no recoil vidi se na tvom povu