Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23597
Players nickname
Ilee Escobar
Suspect ID
21866
Date of violation
Aug 11, 2022
Time of violation
20:37
Proofs
https://youtu.be/45r80ItOnpQ

Ile❤

Player
Player
Lik je reko da oce da za 2.5m proda i kucu i fam ali kada mi je prodo kucu uradio LTA kako ne bi mi ni failiju prodo,a trebo je i fmiliju da mi proda

Ile❤

Player
Player
Lik je reko da oce da za 2.5m proda i kucu i fam ali kada mi je prodo kucu uradio LTA kako ne bi mi ni failiju prodo,a trebo je i fmiliju da mi proda
Izvinjavam za kasnjenje zvuka i video tek upalio snimanje i kada je to prvi snimak uvek to se desava

Ivica Monte

Player
Player
G.P 6.17 prekrsio si. Video ti editovan takodje i zvuk. Koliko znam porodica ne moze se prodati osim promena na lidera.

Ile❤

Player
Player
G.P 6.17 prekrsio si. Video ti editovan takodje i zvuk. Koliko znam porodica ne moze se prodati osim promena na lider
De mali kad neznas nista suti.Upalio sam snimanje odma nakon sta mi se bandicam upalio nije nista editovano vidis da je full clip nepravi se pametan kad neznas

Ile❤

Player
Player
G.P 6.17 prekrsio si. Video ti editovan takodje i zvuk. Koliko znam porodica ne moze se prodati osim promena na lidera.
I sta govoris G.P 6.17 da kada ja zavrsavam snimanje meni se vidi svaki sloj tako da nemoj da pricaj gluposti

Makii

Gang bang
Player
21866 ga je prevario zato sto nije mu prebacio porodicu nego mu prodao samo kucu i izasao je iz igrice.

ilija sprdandzija

Player
Player
Stae lose decko uradio retardu poremeceni jos na snimak kazes odlicno odlicno namestas mu ban al si glup ko k jedva cekam da se vratim da vas cepam po grand nece smes iz kucu da izadjes majmune bolesni

Makii

Gang bang
Player
brt on snije snimao sa obs.
6.17 ti je : Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana

Ile❤

Player
Player
Stae lose decko uradio retardu poremeceni jos na snimak kazes odlicno odlicno namestas mu ban al si glup ko k jedva cekam da se vratim da vas cepam po grand nece smes iz kucu da izadjes majmune bolesni
Ajde nemoj se pravit pametan znao sam da ce skemat i zato sam upalio snimanje😃

Ile❤

Player
Player
Kako te lik skamo mongoloidu ako ti je prodo kucu nigde nema da ste se dogovarali za nes nakacim te na kurac bas
Bolidu jedan na kraju se cuje da sam reko ajde pebaci fam i da resimo i neformalnu,NEMOJ DA SE PRAVIS PAMETAN,KAD NISI

Status
Not open for further replies.
Top Bottom