Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23597
Players nickname
Ilee Escobar
Suspect ID
21866
Date of violation
Aug 11, 2022
Time of violation
20:37
Proofs
https://youtu.be/45r80ItOnpQ

ilija sprdandzija

Player
Player
Ajde da se vratis nazad u skolu , pise se `places` a ne placesh
Ne rovi ja sam zbog takvi ko sto ste vi 23k id prestao da igram grand jel ste toxicne majmuncine sve se to treba bana da se vrati ko sto je bilo decembra a vi ne znate to jer vi niste od tu od pocetka servera

Ile❤

Player
Player
Ne rovi ja sam zbog takvi ko sto ste vi 23k id prestao da igram grand jel ste toxicne majmuncine sve se to treba bana da se vrati ko sto je bilo decembra a vi ne znate to jer vi niste od tu od pocetka servera
Hah mnogo si „pametan“

jovanontop

Player
Player
sta sam lta uradio da se spawnam kod druge kuce da ideem na informal kakva prevara sam ti uradio druze

jovanontop

Player
Player
i kao drugoja sam pisao oglase prodajem kucu ne familiju ti si mi reko ako prodam kucu da se prodaje i familija moze se proverit u logove da sam pisao oglase

Fendi Black

Player
Player
moras preko invidia da snimas ne preko bandicam jer nece ovako da ti prihvate i ti ces dobiti ban 30 dana
giphy.gif

Ile❤

Player
Player
sta sam lta uradio da se spawnam kod druge kuce da ideem na informal kakva prevara sam ti uradio druze
Ajde ajde nemoj da seres dobices svoju kaznu ne brini ne pricaj gluposti,reko si da prodajes kucu da cu je ja uzet i da ces i familiju dat za 350k,ti prodo kucu i uradio LTA de ti je familija nisi je ni dao za 2.5m si reko i kuca i familija a za 2.2m si reko da je sam kuca nemoj da lazes

Ile❤

Player
Player
moras preko invidia da snimas ne preko bandicam jer nece ovako da ti prihvate i ti ces dobiti ban 30 dana
giphy.gif
Necu da dobijem ban ne brini zato sto kada gasim snimanje vidise svaki slok pregledaj video do kraja videces

sabanvenganza

Player
Player
Ajde ajde nemoj da seres dobices svoju kaznu ne brini ne pricaj gluposti,reko si da prodajes kucu da cu je ja uzet i da ces i familiju dat za 350k,ti prodo kucu i uradio LTA de ti je familija nisi je ni dao za 2.5m si reko i kuca i familija a za 2.2m si reko da je sam kuca nemoj da lazes
odi otepajse drugar pojma nemash od igrava odi nauci prvo so sho treba da snimash i kako treba i pravilata nauci gi

jovanontop

Player
Player
ti si reko retarde da ces da mi doplatis za familiju ja sam lepo stavljao oglase prodajem kucu a ne familiju

Ile❤

Player
Player
ti si reko retarde da ces da mi doplatis za familiju ja sam lepo stavljao oglase prodajem kucu a ne familiju
Stavlajo si oglas da prodajes kucu za 2.2m i ja sam ti reko da ti uzimam i familiju i ti si reko dobro znaci 2.5m nemoj da pricas gluposti

ilija sprdandzija

Player
Player
Stavlajo si oglas da prodajes kucu za 2.2m i ja sam ti reko da ti uzimam i familiju i ti si reko dobro znaci 2.5m nemoj da pricas gluposti
Aj ne seri bez rukovicu bolesni okacio pre neki dan tvoj drazen pov de se pucate vas 10 puca nekog lika sve vas pobio ruke nemas cim se vratim necu mir da ti dam majmune jedan namestas decku ban al si glup ko k jer ti zalbu nece prihvate

Ile❤

Player
Player
Aj ne seri bez rukovicu bolesni okacio pre neki dan tvoj drazen pov de se pucate vas 10 puca nekog lika sve vas pobio ruke nemas cim se vratim necu mir da ti dam majmune jedan namestas decku ban al si glup ko k jer ti zalbu nece prihvate
Ajde se moj pravit pametan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom