Ubijanje prije eventa
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!purge night nigde ne pise da ne smeUbijanje prije eventa
Mislim da trebaju ostati kući dečki koji ne žele da učestvuju u Purgu, znate kakva je situacija u gradu... upalite si televizore i gledate seriju nprTo je bio skoro pa sam pocetak servera, pravila su kasnije korigovana i ovo je strogo kaznjavano, ne zele svi da ucestvuju u Purgu, mnogi kao i u ovoj situaciji zele da igraju OOC evente.
Pozdrav
i ja bi da krampam kamenje pa me rokajuTo je bio skoro pa sam pocetak servera, pravila su kasnije korigovana i ovo je strogo kaznjavano, ne zele svi da ucestvuju u Purgu, mnogi kao i u ovoj situaciji zele da igraju OOC evente.
Pozdrav
Slažem se kolega, mene su čitavu noć na plantaži dočekivalii ja bi da krampam kamenje pa me rokaju
Bespotrebno širenje dezinformacija, na threadu koji si postavio kažnjen je ID 3538 i niko više!Ne znam sta vam nije jasno zadnji put kad je bio pirge night kad smo mi ubijali pre eventa smo kaznjeni uskoro stize link tako da ne placite
jel stavrno imas tako mali mozakBespotrebno širenje dezinformacija, na threadu koji si postavio kažnjen je ID 3538 i niko više!
Koga boli kurac sta pise sta admini kazu tako je sad odjebi odavde muto
Lepo pise sta je dozvoljeno sta ne. Pozz