Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12122
Players nickname
Leona_Melone
Suspect ID
24688, 26916, 23493
Date of violation
Aug 12, 2022
Time of violation
12:18
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=mj_jMJoQyYg

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Meni je zao za Kayna jer je bas dobar lik ali ove kidare nezz zastoo su tu.

sabanvenganza

Player
Player
Meni je zao za Kayna jer je bas dobar lik ali ove kidare nezz zastoo su tu.
tebi ako je zao ne bi stavljao zalbe i nabijao warnove porodici vendeta, a i admin ti objasnio sve kao sto vidim namerno nabijanje warn

Last edited:

Patrik Sins

👑 best in town
Player
tebi ako je zao ne bi stavljao zalbe i nabijao warnove porodici vendeta, a i admin ti objasnio sve kao sto vidim namerno nabijanje warn
rkao je ali mi na kraju rekao ako ocu nek stavim i ja sam stavio.

ZedDarkin

𝓦𝓲𝓷 𝓲𝓷 𝓼𝓲𝓵𝓮𝓷𝓬𝓮
Player
unknown.png

Kayn_Darkin

Player
Player
Za godinu i tri ipo meseca igranja na grandu vecu glupost video nisam. U pravu si tehnicki potrebno je 4 coveka i 2 auta. Ali kada je osoba peske kao ti stala da pokusa da nabije warn moze je pljackati i 3 coveka. Ne razumem sto si stao kad si video da nema dva auta. tvoja greska iskreno.

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Za godinu i tri ipo meseca igranja na grandu vecu glupost video nisam. U pravu si tehnicki potrebno je 4 coveka i 2 auta. Ali kada je osoba peske kao ti stala da pokusa da nabije warn moze je pljackati i 3 coveka. Ne razumem sto si stao kad si video da nema dva auta. tvoja greska iskreno.
kayn sve je ok, ja sam izasao jer sam rekao ajde da se kazne jer sam zvao admina a drugo je onda za porodicu, imam situaciju poslje da mi nije htio reci iz koje je porodice, imam sve snimljeno ja sam mu ljepo rekao da mi kaze iz koje je porodice i da mu nece nista biti, on mi je odgovorio ajj cao...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom