Meni je zao za Kayna jer je bas dobar lik ali ove kidare nezz zastoo su tu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!tebi ako je zao ne bi stavljao zalbe i nabijao warnove porodici vendeta, a i admin ti objasnio sve kao sto vidim namerno nabijanje warnMeni je zao za Kayna jer je bas dobar lik ali ove kidare nezz zastoo su tu.
rkao je ali mi na kraju rekao ako ocu nek stavim i ja sam stavio.tebi ako je zao ne bi stavljao zalbe i nabijao warnove porodici vendeta, a i admin ti objasnio sve kao sto vidim namerno nabijanje warn
Pa šta ga robate sa 3 čoveka , nije on keiv , čist warn na porodicu.Nisi bio obavezan zaustaviti se, ali namjerno si stao da bi nama nabio warn.
kayn sve je ok, ja sam izasao jer sam rekao ajde da se kazne jer sam zvao admina a drugo je onda za porodicu, imam situaciju poslje da mi nije htio reci iz koje je porodice, imam sve snimljeno ja sam mu ljepo rekao da mi kaze iz koje je porodice i da mu nece nista biti, on mi je odgovorio ajj cao...Za godinu i tri ipo meseca igranja na grandu vecu glupost video nisam. U pravu si tehnicki potrebno je 4 coveka i 2 auta. Ali kada je osoba peske kao ti stala da pokusa da nabije warn moze je pljackati i 3 coveka. Ne razumem sto si stao kad si video da nema dva auta. tvoja greska iskreno.