Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby_Reddington
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 13, 2022
Time of violation
23:45
Proofs
https://youtu.be/ysJQnadgMTs

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovani.

Objavio sam oglas da prodajem "McLaren P1" kontejnere, nakon toga nazvao me neki lik i počeo da psuje.

Kao što možete da čujete, psuje mi "sve", prijeti, govori nešto na nekom drugom jeziku (makedonski/albanski možda, nisam siguran).

ID sam stavio 0000 jer ne znam ID, imam samo broj telefona jer uopšte ne znam ko je u pitanju (nazvao me jer je vidio moj oglas vjerovatno, jer drugačije sumnjam da bi imao moj broj).

Njegov broj telefona je: 4738756 (kao što možete vidjeti i u videu). Trebali bi ga identificirati na osnovu broja.

--

Smatram da je ovo za ban-a, jer se ni malo nisam osjećao ugodno zbog svega što mi je rekao, i strpio sam se zbog pravila grada, kao i servera, da mu ne uzvratim istom mjerom.

Postavim oglas, zatim umjesto prodaja, dobijem psovke i uvrede.

--

Ps. na video (gdje se vidi Chrome tab) morao sam staviti smajlić da sakrijem naziv web stranice, jer je otvoren web tab vezan za posao.

Izvinjavam se zbog toga, nadam se da to neće biti problem.

--

Unaprijed hvala, nadam se da će igrač biti adekvatno kažnjen.

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
Poštovani.

Objavio sam oglas da prodajem "McLaren P1" kontejnere, nakon toga nazvao me neki lik i počeo da psuje.

Kao što možete da čujete, psuje mi "sve", prijeti, govori nešto na nekom drugom jeziku (makedonski/albanski možda, nisam siguran).

ID sam stavio 0000 jer ne znam ID, imam samo broj telefona jer uopšte ne znam ko je u pitanju (nazvao me jer je vidio moj oglas vjerovatno, jer drugačije sumnjam da bi imao moj broj).

Njegov broj telefona je: 4738756 (kao što možete vidjeti i u videu). Trebali bi ga identificirati na osnovu broja.

--

Smatram da je ovo za ban-a, jer se ni malo nisam osjećao ugodno zbog svega što mi je rekao, i strpio sam se zbog pravila grada, kao i servera, da mu ne uzvratim istom mjerom.

--

Ps. na video (gdje se vidi Chrome tab) morao sam staviti smajlić da sakrijem naziv web stranice, jer je otvoren web tab vezan za posao.

--

Proslo vise od dva dana

Coby Redington

Player
Kako si u vladi onda, vlada je dobila disband.
Odeš u toku radnog vremena do (Vlade), i raspitaš se.

Ovo je tema vezana za prijavu protiv navedenog lica, a ne za druga pitanja.

Hvala na razumijevanju.

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
Odeš u toku radnog vremena do (Vlade), i raspitaš se.

Ovo je tema vezana za prijavu protiv navedenog lica, a ne za druga pitanja.

Hvala na razumijevanju.
Gospodine, vlada je dobila disband, znam to jer sam licno u njoj bio..

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu žalbu.
  • Postavite POV od početka kada vas je zvao.
  • Imate 6 sati da to ucinite.

ToniZero

Macedonian Player
Player
Poštovani.

--

--

--

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHA

Coby Redington

Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu žalbu.
  • Postavite POV od početka kada vas je zvao.
  • Imate 6 sati da to ucinite.
Poštovani Diablo.

Kao što možete da vidite na snimku, snimanje sam pokrenuo tad, u pola razgovora jer je od samog početka istog lik bio sumnjiv i očekivao sam ovako nešto (ALT + TAB sam da ponovo uđem u igricu i nemam snimku od prije, fa imam poslao bi odmah.)

Ako to nije dovoljno, onda ne znam šta da kažem.

Svi mi možemo zvati druge igrače (nepoznate) i psovati im (na daljinu), ali to ne radimo.

Pored psovanja, govorio je još nešto na makedonskom (pretpostavljam), ali ga ne razumijem baš najbolje jer ne pričam taj jezik.

Nadam se da neće proći nekažnjeno.

Zahtjevam da navedeni igrač dostavi svoj POV cijelog razgovora (ukoliko ga ima), tako da možete vidjeti šta mi je sve govorio, a uspio sam da snimim samo mali dio uvreda koje je izgovorio na moj račun.

Također, nadam se da će se zahtjev ispoštovati.

Ari1122

https://www.youtube.com/watch?v=Y2C5n_eXrq4
Player
SMRDIS NA LAJNA HAHAHAHAHAHA

Coby Redington

Player
Ovo je očigledno neko od "komentatora", čim su našli ovdje da se smješkaju. Nemaju pametnijeg posla

Coby Redington

Player
Moze da se nadje i mislim da ovakvi igraci samo unistavaju protok celog rp-a , imao sam i ja vise ovakvih situacija.
Slažem se u potpunosti, ja sam skoro počeo, i u ovakvim situacijama jedva se suzdržim da ne uzvratim istom mjerom, da bi administracija izašla u susret i KAZNILA tu osobu kako priliči.

Ostaje na adminu da vidimo da li će igrač proći nekažnjeno ili ne :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom