Normalno kad smo najjača porodica i podržavamo jedni druge a ne kao tvoja porodica ni ne dolaziš u fam niti znaš ko ti je u porodici..svako dobro ti želim, pozto su svi ljudi iz bloody notes,poslao si im na discord da disslajkaju.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Normalno kad smo najjača porodica i podržavamo jedni druge a ne kao tvoja porodica ni ne dolaziš u fam niti znaš ko ti je u porodici..svako dobro ti želim, pozto su svi ljudi iz bloody notes,poslao si im na discord da disslajkaju.
HAAHAHAHAHHAHANormalno kad smo najjača porodica i podržavamo jedni druge a ne kao tvoja porodica ni ne dolaziš u fam niti znaš ko ti je u porodici..svako dobro ti želim, poz
Ne razumem šta je smešno, i usput te molim da se na forumu ponašaš normalno i da poruke pišeš jasno i razumljivo...HAAHAHAHAHHAHA
Niko te nije pitaoNe razumem šta je smešno, i usput te molim da se na forumu ponašaš normalno i da poruke pišeš jasno i razumljivo...
Izvini a ti si?to su svi ljudi iz bloody notes,poslao si im na discord da disslajkaju.
nemoj se kurciti tu ja koji sam id 8500 ti kazem nemoj leciti komplekse na rendom ljudima na netu i da ti to nekom nikad nebi smeo reci u facu jer si iskompleksirani debil.videces da ces da dobijes a kao drugo 29k si id svadajs se po ceo dan na forumu jer nemas zivot nego si ceo dan za kompom i nemoj da govoris da je neko mentalni bolesnik jer si ti prvi lik koji je nesrecan i nema prijatelje hvala dovidjenja
A ti si? A nisam ni pitao koji si id..nemoj se kurciti tu ja koji sam id 8500 ti kazem nemoj leciti komplekse na rendom ljudima na netu i da ti to nekom nikad nebi smeo reci u facu jer si iskompleksirani debil.
ne mesaj se kad ni ne znas o cemu se radi i ne trosi vreme na mene i moje odgovore ako sam iskompleksirani debil hvala dovidjenjanemoj se kurciti tu ja koji sam id 8500 ti kazem nemoj leciti komplekse na rendom ljudima na netu i da ti to nekom nikad nebi smeo reci u facu jer si iskompleksirani debil.