Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Daniel_Zampa
Suspect ID
124
Date of violation
Oct 25, 2021
Time of violation
02:29
Proofs
https://streamable.com/wldzqt

Daniel Zampa

Player
Player
Navedeni član u već nekoliko evenata ima više sumnjivih situaciju, zbog kojih zahtjevam da mu se pregleda POV. Konstantan prefire i pucanje kroz busheve samo su neke stvari koje me tjeraju na to da je vrlo vjerojatno cheat u pitanju. Molim samo da mu se pregleda POV, jer ovo nije prvi put da se dešava s njegovom porodicom i članovima.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtijevam POV od ID 124
- Imate 24h da postavite full POV navedene situacije ovdje inače ćete biti kažnjeni za Pravila Događaja 1.7 - 30 dana ban

Israel NinthStreet

Big Man - Israel NinthStreet
Player
Navedeni član u već nekoliko evenata ima više sumnjivih situaciju, zbog kojih zahtjevam da mu se pregleda POV. Konstantan prefire i pucanje kroz busheve samo su neke stvari koje me tjeraju na to da je vrlo vjerojatno cheat u pitanju. Molim samo da mu se pregleda POV, jer ovo nije prvi put da se dešava s njegovom porodicom i članovima.
agreed with today i played him in arena he is definately a hacker he is standing their knows positions and headshots only

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Pozdrav.Ja sam id 124 i da budem iskren nemam PoV.Samo me zanima jedna stvar.Kako banovan igrac moze tuziti nekoga po forumu ako je on banovan, pritom sto ovo nije PoV od Daniela Zampe nego od nekog engelza.Ja se slazem da sam kriv sto nisam snimao PoV, sledeci put cu snimati, ali zaista mislim da nije uredu da me tuzi covek koji je banovan a pritom nije njegov PoV.

Last edited:

Miki_Moncler

Player
Player
Zar si dosao do toga da se pokusavas izvuc iz situacije na racun tuđeg bana? Uostalom ovaj thread je napravljen prije svega toga tako da ne vidim razlog da se to uopce spominje.

Mujo Simba

Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

• ID 124 dobit će kaznu za Pravila Događaja 1.7

Status
Not open for further replies.
Top Bottom