Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Valentino Garavani
Suspect ID
809
Date of violation
Oct 25, 2021
Time of violation
01:57
Proofs
https://imgur.com/a/hkNIvWG

Morato.

Get off my D*** .
Player
Ako nije problem da mi veci admin pregleda report.

Prvo da kazem da ovo nije niti fer niti uredu od bilo koga da radi.
Isto tako kako je scamovao mene mogao je scamovat vise ljudi osim mene, s tim ljudi gubefull volju da vise igraju ovdje.

Takodje imam POV cjelog dogadaja koji traje 20+ minuta, ako je potrebno cijei cu pov pokazati administraciji ( posto ima djelova gdje sam pokazao privatne stvari koje nebi htjepo postaviti na net ).

Ova osoba je Lažirala ( Dodala nulu na kraju Tjedne i mjesecne zarade ), i postavljao je tu sliku na Diskord servera ( Pijaca kanal ).
Moj prijatelj mu se javio i pito ga koja je zarada po danu on je rekao kao 500k po danu a da nije imao Producte ova 2 dana pa je zato samo 14k zarade.
Mi kad smo kupili business skontali smo odma da je zarada samo 800k a ne 8m u tjedan dana.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. SLIKA : Kao sto se moze vidjet ( Tjedna i mjesecna zarada ) nakraju ovih brojki je dodana lazna nula, i da jos jednom napomenem on je ovu sliku slao svima nama i postavljao je na Discord servera da prodaje za 11m.

Slika je screenshotana na datum 2021-10-25 U 19:00.

rmsf89C.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. SLIKA : Na ovom screnshotu mozete vidjet da se moj prijatelj njemu javio i pitao ga za detalje i gdje mu je poslao ( Lažni profit ). I kako laže da zaradjuje po 500k po danu.

OWMQAlW.png

3. SLIKA :Na ovom screenshotu samse ja njemu javio i pitao ga isto kao moj drug. I naravno da je i mene slago.

bu6qJPC.png

4. SLIKA : Na ovom screenshotu mozete vidjet da business ima samo 800k tjedno i 1.8m mjesecno.

EyP5qnO.png

5. SLIKA : Kad san mu ljepo sve objasnio sto je ucinio ( Sto vec sve sam zna jer je ocito zelio samo skemat ljude ). Samo je poslao GIF ( Kao neki Smjeh ), plus sto je poceo trollat i dodavat reakcije na moju poruku.

a056rMA.png

strickeN

Player
Player
Iako ovde ne vredi puno rec bez dokaza, zvao sam ovog lika pre 5 dana da ga pitam koja je zarada na Farmi 1 posto sam hteo da kupim Farmu 2, na sta je meni lik meni ispricao kako njegova Farma zaradjuje 500k+ na dan bez problema. Ja sam trenutno vlasnik Farme 2 i garantujem da je nemoguce da zaradjuje toliko para dnevno sa trenutnim brojem igraca na serveru jer sam poredio broj igraca na njegovoj i na svojoj farmi, brojevi se ne slazu. Kad bi pisao oglase ceo dan i zvao sve igrace koje poznaje da rade, uzeo bi 300-350k u vrh glave, a realno nema ni upola te zarade, dok na slici pise kako je napravio 7.6m u 7 dana sto je preko 1m dnevno. Cista laz

- Jackey Jones

Last edited:

Srboje

Participant
Leader of unofficial org
Slika na pijaci nije bila postavljena nikada za dalju raspravu mozemo voditi preko admina ja nisam prekrsio ni jedno pravilo. Dali je po pravilima server potrebno poslati sliku zarade, koliko znam nije slika jeste poslata ali po nijednom pravilu to nije skam, ja sam mogao da posaljem bilo koju sliku, Takodje to je van karaktera i van servera kao na ulici da sam mu to rekao.I sto se tice 500k na dan to jeste tacno ali potrebno je veliko vreme igranja kao sto sam i naglasio, osoba je verovala na rec to nije scam,OPET PONAVLJAM SLIKA NIJE BILA POSLATA DISCORD SERVERU (PIJACA).

Last edited:

Sali Gold

Player
Player
Slika na pijaci nije bila postavljena nikada za dalju raspravu mozemo voditi preko admina ja nisam prekrsio ni jedno pravilo. Dali je po pravilima server potrebno poslati sliku zarade, koliko znam nije slika jeste poslata ali po nijednom pravilu to nije skam, ja sam mogao da posaljem bilo koju sliku, Takodje to je van karaktera i van servera kao na ulici da sam mu to rekao.I sto se tice 500k na dan to jeste tacno ali potrebno je veliko vreme igranja kao sto sam i naglasio, osoba je verovala na rec to nije scam.
Kao prvo pijaca se vodi in caracter i ti si editovao sliku kako bi mi videli da ti zaradjujes vise i da bi je mogo vise i prodati , to je vec scam , iskreno za takvu bezobraznost zasluzujes da te perma banaju , jer i sam preko dm-a nisi hteo da vratis novac i da se ovo zaboravi nego si hteo da sacuvas novac sebi jer znas i sam da je nemoguce skupiti stim bisnisom , i zalosno je sto smo potrosili toliko novca na biznisu koji uopste ne vredi tolike pare.

Morato.

Get off my D*** .
Player

Kao sto mozes videti ja sam nudio pare nazad ali me je decko psovao,zato necu ni da mu vratim.
S ovom porukom si dokazao da si scammer.

Plus to sto se nigdje nevidi psovanje, i da sam te psovo to nemjenja stvar da si sjebo covjeka za 8 miliona i da si lažirao sliku i promovirao laži na serveru.

Ja pare od tebe nisam htjeo prihvatit iz razloga jer necu dopustit da se skem širi po serveru, i s samim tim unistavas RP i volju ljudima s laganjem i skemanjem. I naravno da cu te reportat.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Pregled žalbe u toku. Bez toksičnih komentara ili će vaši forum accounti biti blokirani

Mujo Simba

Nakon dalje istrage odlučio sam Odbiti ovu žalbu!

-Vaša je greška zašto niste uradili istragu nad biznisom i odprilike saznali koliko zarađuje. Da vam dotični nije nikako dao biznis to bi bila druga priča ovako je vaša greška. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom