Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21192
Players nickname
Viktor Gold
Suspect ID
16947 i 12855
Date of violation
Aug 14, 2022
Time of violation
17:05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=52NrvtmNBQ8

Rich Viktor

Player
Player
na tvoj POVu se ne cuje kako sam ja (16947) brojao 5 sekundi , to kao prvo , kao drugo ti si na discordu te se jasno cuje discord u pozadini , trece baitas jer konstantno si okrenut gepekom , sta si stvarno mislio da sam hteo da vas odma ubijem ne bih stajao samo sa puskom u ruci i brojao 5 sec , da sam hteo da vas ubijem bez brojanja to bih odma uradio , jos i lik koji je stojao u kolima cekao sam 5 sec , brojao onda se ne vidi kad sam tebi priso i odbrojao

ajdin kolar1

Player
Player
Sve se vidi na Pov. Molim da se prica ne nastavlja na forumu,i neka admini odrade posao kako treba.
da ja sam kod njihovog komsije oni meni rekne imas 5 sekundi da ides i na 4 sekundi me ubije.iskreno ja mislim da su zasluzili warn

Ray Gold

Player
Player
ubijes mi clana familije na cesti pored hotela iz cista mira idem za vama da vidim u cemu je problem kurcis mi se cjelim putem i onda mi brojis na sred ceste i ubijas mene i jos jednog clana

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite snimak od pocetka situacije sta se pre toga desilo.​
  • Imas rok 12 sati.​

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda odlucio sam Odbiti ovu zalbu.​

• POV nije dostavljen u zadatom roku.
  • Samim time ne mogu prihvatiti ovu zalbu moguce da ste vi pre toga isli kod njih i provocirali pa su vas posle ubijali.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom