By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jesil ,vrijedjao jesi...reko sam da si glup ko kurac nista nije OOC tkd
pokusao si zaustaviti 2 ljudi sa 4 ljudi...nemam sta pricatdruze nije CR ako ja idem ispred tebe i ti me udaras sa sahpovim autom,a imas ispred bumpere
Druza udaras nas od pozadi bacio si nas u banderu da nije bilo bandere odleteli bi na plazu!druze nije CR ako ja idem ispred tebe i ti me udaras sa sahpovim autom,a imas ispred bumpere
jer si me gurnuo na stranu kolumbo necu da se raspravljamDruze pricas ti nesto a PG si s autom radio
Druze pg a izgurali ste nas van plus vas je bilo dvojca u autu. Stvarno ne zelim nikakvu raspravu imati..Druze pricas ti nesto a PG si s autom radio
Covece sta ti nije jasno na sred puta se nalazi green zona mi moramo proci kroz nju sve jedno ne mozemo skociti preko planine da bi izbegli pput A i ja sam stajao samo sa strane nista radio nisam samo sam ti na kraju rekao pa jesi i tjt. Jer ocigledno neke stvari ne mozes shaviti..Pa ne cujes kad ti se 20 put mora ponovit