Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Macoro

Well-known member
Leader of unofficial org
Ime porodice: Vikings
Vlasnik porodice: Machoro Boss 25686
Broj porodicne kuće: 1345
Forum link od vlasnika: Macoro
ime i tag vlasnika na discordu:Machoro#4710
Logo porodice:

Vikingsi su se naselili na balkanu pre 500godina.2 vikinga Mehanix i Machoro su se preselili u Los Santosa oni imaju u krvi da ubijaju,pljackaju i rade mnogo kriminalnih stvari kao iz starih vremena. Oni su Moderni Vikingzi i zele da se probiju u gradu kroz moderno pljackanje ubijanje jer smo snazne muskarcine po 1,90 po 100. Zato zelimo da stvorimo strah kod svakoga ko nas vidi u gradu isto tako zelimo da pravimo nove vikingze u nasu familiu i naravno da vladamo sa gradom da budemo najbolja familija u gradu i svakako da uspemo sve sta zelimo isto tako zelimo kroz pljacke da se probijemo da postanemo konkurencija drugima u gradu da znaju sa koga imaju posla da se mi ne zajebavamo isto tako zelimo da pljackamo i auta po gradu i sve ostalo sta mozemo jer to nam je u krvi da budemo strah u gradu i da pljackamo ljude naravno bili smo samo dvojca Machoro i Mehanix nismo mogli nista ali sad kad stvorimo vise nas bice sve drugacije svi ce da znaju sa koga imaju posla i sa koga ce da se kace mi smo vikinzi rodzeni smo da pljackamo ljude,auta i ostavjamo ljudima strah u njima svakako sve sto zelimo je da jednog dana budemo jedni od najjacih u gradu i da nas pamte po losih stvari koji ce da radimo poceli smo sa 2 vikinza a sad smo sto vise i vise a zelimo da nas bude i previse

Rankovi u porodici:

1.Kazneni
2.Novi
3.Thrall
4.Karl
5.Jarl
6.Saradnik
7.Desna Ruka
8.Brat
9.Baja
10.King

Pravila porodice:

1. Postujte pravila grada.
2. Postujte svakog clana u porodicu
3. Ne sme da vrsi kriminalni stvari u green zonu

Zanimanje porodice:
Kradze auta
Pljackanje ljudi
Biznis

Macoro

Well-known member
Leader of unofficial org
Usput sam prekrsio GP 1.8 pravilo,da znate.Jer sam igrao na moj drugar na acc na jedan sto mu ne treba,i od taj acc sam bio prebacio pare na moj acc.To je bilo od prilike pre 1 mesec.Tada jos nisam bio toliko upucen oko pravilima.Moj drugar me je skoro sve naucio,i zato jos nisam ni jednom bio u demorganu od kad igram,a sam 20 level na serveru.Ali generalna pravila nisam mogao sve da naucim,i sam prekrsio GP 1.8,izvninjavam se zbog toga mnogo i svestan sam da sam kirv ali ljudi smo gresimo jbg nismo se rodili sa sve da znamo.Sada sam sve naucio sto postoji od pravila na vasem discordu,u vezi Grand serveru.Molim vas nemojte da mi blokirate moj nalog 25686 za GP 1.8.Molim vas dajte mi jos jednu sansu,jer zaista mnogo mi se svidja ovaj server i volim da igram samo na njega,i samo na njega i igram,i no lajfam po ceo dan i vece na njega.Do duse taj nije moj acc od koji sto sam prebacio pare.Ali sam igrao nekoliko puta, i mislim da sam pogresio molim vas nemojte moj pravi acc sa ID 25686 da mu dajete trajnu zabranu molim vas ako ocete dajte samo na taj od koga sam prebacivo za GP 1.1.

Kevin Elkhabib

Player
Player
Aplikacija odbijena.​
  • Lider je banovan.​
  • Ukoliko dobijes unban mozes se prijaviti posle 30 dana.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom