Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Ban for Sexual misbehavior| Aqi Katic

Status
Not open for further replies.
Your ID
21229
Players nickname
AQI_Katic
Administrators nickname
Nikola_Gojkovic
Date
Aug 15, 2022
Time
03:20h
Proofs
--

AQIAQI

Player
Player
Admin koji me je banovao: Nikola Gojkovic

Postovana Administracijo,

Molim za pomoc.
Oko 03:20h ujutru sam se nasao sa nekoliko drugara na pijaci gde smo pricali sa nekoliko ljudi u krugu.
Kad se konverzacija zavrsila, ostali smo tu Zuja, Vukasin + Leka i moja malenkost.
Naredjali smo se na kratko u vrstu i na par sekundi uradili slow twerk animaciju. Iz cistog zezanja, bez ikakve namere provokacija ili ostalo (ne znajuci sa moje strane da to nije dozvoljeno)
Prihvatam krivicu zbog krsenja GP postavljena strane Administracije.
Ali smatram da nije uredu dati Ban jednom aktivnom clanu na 7 celih dana.
Nismo nikoga ugrozili, niti iskoristili animaciju da pokazujemo neke seksualne aktivnosti koje bi nekoga ugrozile.
Molim da se data odluka ponisti.
Video zapis dogadjaja nazalost nemam. Kao spomenuto, bila je kratka brza sala.

Srdacan pozdrav,
Aqi_Katic

AQIAQI

Player
Player
Draga administracijo,

Nazalost nemam dokaz da prilozim. Kao vec objasnjeno do sada.
Sami mozete da vidite da nemam nikakve Ban-ove, niti kazne do sada i da sam aktivan visoko pozicioniran clan LSPD organizacije.
Sala koja je nazalost izgleda vama i pravilima Servera prelila casu je trajala jako kratko u kasnim satima prosle noci.
Nisam znao za to pravilo, i cim sam video prvi Ban upucen jednom od nas cetiri odma sam stao.
Nadam se da imate razumevanje da svako napravi gresku ponekad,i da nije bilo nista provokativno ili namerno.

Srdacan pozdrav,
Aqi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom