Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11981
Players nickname
Robin James
Suspect ID
26002
Date of violation
Aug 16, 2022
Time of violation
12:21
Proofs
https://youtu.be/LKeOGAs3lXc

Don Aca

Player
Player
lik me hapsi na bm zaplenjuje hevy sniper i odbiva da stane da pozovem admina priznajem radio sam mg kaznite me za mg ali zelim da se igrac kazni najgorom kaznom jer sam ja u minusu 450k zbog njegovih gluposti nije mu pravi id 26002 jer radi u fibu i nosi sminku mozda mu je lazan id ne znam al znam da je to matke magluta

Matke Magluta

Player
Player
nigde ne pise da je zabranjeno hapsenje na BM, + nije bilo bas na BM nego ispred a trece uradio si LTA.

Don Aca

Player
Player
nigde ne pise da je zabranjeno hapsenje na BM, + nije bilo bas na BM nego ispred a trece uradio si LTA.
jesam jer ne zelim nikakvu rp situaciju sa tobom jer ne znas da rpas nek dobijem warn sve jedno sam u zatvor ako treba nek mi daju i ban stobom necu da imam nikakvu rp situaciju niti oc situaciju na ovom serveru

don richard

Player
Player
хттпс://имгур.цом/а/ВИцскд3 nije lta kao sto vidite mnogo često mi puca mogu da snimim film o tome kad bih listao imam mnogo los net a mnogo dobar kompjuter jbg

Matke Magluta

Player
Player
Mora da imamo rp razlog da bi te uhapsili, da se dogovaramo za nesto. Evo ti POV gde smo se dogovarali
btw ovo noksi na fam disc peva pa sam se deafen. on nema veze sa ovom rp situacijom

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
tako i tako admini ne vracaju stvari kad se desi neki fail..bolje obrisi ovo sve jer ce kazne tebe..kad znas biti boss sa puskom u gradu znaj biti boss i kad te hapse :D

Status
Not open for further replies.
Top Bottom