By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!idi edit i promeniISPRAVAK: Kao sto mozete vidjeti u povu, igrac 9964 mi NIJE izdao zahtjeve i brojao 5 sekundi nego je izvadio pusku i rekao 5 i poceo me pucati, kratko nakon me ubio i poceo mi psovati sve i svasta.
hvala jesamidi edit i promeni
ne razumijem sto to znaci "da se vide svi slojevi". ja koristim neki software "Medal" koji snima videe 1 minutu u nazad. ako mozda mozete objasniti dublje sta znaci "svi slojevi"Trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dokaz je trimovan ili editovan
- Postavite originalan POV u kojem se vidi da se snimaju svi slojevi
- Za to imate 12h
A ti pricas dok si mrtavKao sto mozete vidjeti u povu, igrac 9964 mi nije izdao zahtjeve i brojao 5 sekundi nego je izvadio pusku i rekao 5 i poceo me pucati, kratko nakon me ubio i poceo mi psovati sve i svasta.
Sta se ti mesas tamo gde ti nije mesto,krades familiju 3+miliona (Gold Family)sad kao tu neku pravdu cuti tamo i pokri se usima da datrebali bi oba dobiti ban onaj psuje roditelje ali da ovaj sto je snimao je radio nekakv edit na videu
P.S ti bi trebao dobiti ban a to ce se i desititrebali bi oba dobiti ban onaj psuje roditelje ali da ovaj sto je snimao je radio nekakv edit na videu