Da ti kažem jedno životno pravilo, ono što ti je za ustima to ti je zlatno , kada šutiš ljudi misle da si pametan i onda te više poštuju , ja kada nekog objavim za veću stvar kao što sam tvoj gang prijavio za RP2win iako si me ubjeđivao indirektno da to nije rp2win i još me neki tvoj admin ubjeđivao da sam glup što sam to objavio pa dobio upozorenje ja sam se prije toga konsultovao sa većim adminima i kada sam im ispričao događaj kazali su da je to 100% RP2Win . Spamali ste mi i vrijeđali me kao i za 90% prijava kojih budem upravu, E sad da ti objasim ovo, ova situacija za koju ja mislim da je bug se upravo provjerava kako je moguće da njemu piše da nema advokatsku dozvolu a ima . Da li je zloupotrijebio neki bag da mu mi ne možemo oduzeti advokatsku dozvolu. Mi znamo da on ima dozvolu , ali kako je moguće da mu piše da je nema. Koristi neki bag da mu se ne može oduzeti advokatska dozvola. A ti dok ovo ne završi preporučio bi ti da organizuješ skokove sa brane i ko bude imao najbolji skok da ga nagradiš i prje nagrađivanja da ne radiš CL tj. da ga ne izradiš. LP Sretno