Nisi mi rekao da imaš 5 advokatskih dozvolaKako cu koristit neki bag ako imam advokatsku dozvolu !?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nisi mi rekao da imaš 5 advokatskih dozvolaKako cu koristit neki bag ako imam advokatsku dozvolu !?
Imam jednu advokatsku dozvolu, ne lupetaj. Ukoliko se ne smije stavljati u gepek dozvola, necu je ni stavljati to nigdje ne pise.Nisi mi rekao da imaš 5 advokatskih dozvola
Pa ti taj bag koristis da ti je ne možemo oduzeti.Imam jednu advokatsku dozvolu, ne lupetaj. Ukoliko se ne smije stavljati u gepek dozvola, necu je ni stavljati to nigdje ne pise.
Da li ti razumijes da mi niko nije bio u mogucnosti oduzeti advokatsku dozvolu?Pa ti taj bag koristis da ti je ne možemo oduzeti.
Normalna stvar da ti se tvoja advokatska ne može uzeti samo zato jer si je stavio gepek? Pa taj guverner ce krace trajati od tebe.Da li ti razumijes da mi niko nije bio u mogucnosti oduzeti advokatsku dozvolu?
I gdje pise da je to bag, samo izmisljas stvari, smiri se
Informisao sam se s drugom (guvernerom EN1 Tyrell Johnsonom) i rekao mi je da na EN1 je to normalna stvar i da je dozvoljeno jer i on sam ima tu advokatsku, ne moze biti na EN1 da nije bag a da ovdje jest
Vec je zavrsio jedan cijeli mandat haha, haj ti meni reci kad si ti meni pokusao oduzet advokatsku pa nisi mogao? Nikad, zato sto niko od drzavnih organizacija nije bio na 2 metra od mene...Normalna stvar da ti se tvoja advokatska ne može uzeti samo zato jer si je stavio gepek? Pa taj guverner ce krace trajati od tebe.
A ti si debil pametniMA TOMA ti si debil glupi