Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bruh.
Na događajima piše da se pljačke prodavnice odvijaju od 10:00 do 23:00 a oni je rade u 00:32
Tvoja IQ inteligencija je ravna sobnoj temperaturi, A moje ime je ovakvo više od 10 mjeseci i veze nema sa filmom toma, samo zato jer sam stavio sliku na kojoj piše Toma to ne znači da je moje ime inspirisano na film Toma. Al nisi ti kriv, krivi su tvoji roditelji koji su te takvog odgojili da se rugaš ljudima zbog toga što nemaju roditelje.Odgleda film o Tomi, napali se, promeni profilnu sliku i ime. Grokce, smeje se oj dumre
Grokce, smeje se. Oj dumreTvoja IQ inteligencija je ravna sobnoj temperaturi, A moje ime je ovakvo više od 10 mjeseci i veze nema sa filmom toma, samo zato jer sam stavio sliku na kojoj piše Toma to ne znači da je moje ime inspirisano na film Toma. Al nisi ti kriv, krivi su tvoji roditelji koji su te takvog odgojili da se rugaš ljudima zbog toga što nemaju roditelje.
ima se moze se
Na događajima piše da se pljačke prodavnice odvijaju od 10:00 do 23:00 a oni je rade u 00:32
Toma opustite se malo i pustite ljude da napadnu. I onako nemaš posao samo sediš u stanici.Na događajima piše da se pljačke prodavnice odvijaju od 10:00 do 23:00 a oni je rade u 00:32
Neka napadaju prodavnicu oruzja . Nju mogu kad god žele .Toma opustite se malo i pustite ljude da napadnu. I onako nemaš posao samo sjediš u stanici.