Ne plasi se za svoj zivot
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jel ti krivo sto si nebitan pa mene smaras poglej se u ogledalo cigane raspali pravis montazu a montaza ti je uzasKaze boli ga uvo za Server hahahahaahaa
London scammer
Jel te neko pitao za mišljenjeJel ti krivo sto si nebitan pa mene smaras poglej se u ogledalo cigane raspali pravis montazu a montaza ti je uzas
Ajde kad si takav frajer daj mi tvoj Instagram bilo sta pa da ja i ti popricamo face to face jel moze sisice malaJel ti krivo sto si nebitan pa mene smaras poglej se u ogledalo cigane raspali pravis montazu a montaza ti je uzas
De reši mu malo i forum prvi je počeo sa off topic komentarNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Stavite pov na kojem se cuje vas glas. imate rok 12h. i svi slojevi da se vide i cuju.
Postedecu ga ovaj put necu nista kacit povlacim zalbuNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Stavite pov na kojem se cuje vas glas. imate rok 12h. i svi slojevi da se vide i cuju.
Majmune retardirani poglej ispao ti stomak dodjem ti sa 2 dragara picku cu ti icepim aj mrs u kurac i odjebi od mene krivo ti je sto si nebitan na server pa pokusavas da budes bitan tako sto ces da se svadjas sa svima i reklamiras svoje slavno ime napusis mi se kurca picku bi ti icepio debeljane bolitski aj odjebi ili cu te repostam a ig ne dajem nikom pogotogo ne javno kidaro jedna mrs u kuracAjde kad si takav frajer daj mi tvoj Instagram bilo sta pa da ja i ti popricamo face to face jel moze sisice mala
sve je to odlicno, al realno niko nije pitaoMajmune retardirani poglej ispao ti stomak dodjem ti sa 2 dragara picku cu ti icepim aj mrs u kurac i odjebi od mene krivo ti je sto si nebitan na server pa pokusavas da budes bitan tako sto ces da se svadjas sa svima i reklamiras svoje slavno ime napusis mi se kurca picku bi ti icepio debeljane bolitski aj odjebi ili cu te repostam a ig ne dajem nikom pogotogo ne javno kidaro jedna mrs u kurac
Cuti ti imas srecu sto necu od drugara da trazim pov sa zvukom i od pocetak postedecute zbog urosa i necu kacitsve je to odlicno, al realno niko nije pitao
Drug Novo Selo Jkra dodji sa ta tvoja dva druga da ucimo tablicu množenjaMajmune retardirani poglej ispao ti stomak dodjem ti sa 2 dragara picku cu ti icepim aj mrs u kurac i odjebi od mene krivo ti je sto si nebitan na server pa pokusavas da budes bitan tako sto ces da se svadjas sa svima i reklamiras svoje slavno ime napusis mi se kurca picku bi ti icepio debeljane bolitski aj odjebi ili cu te repostam a ig ne dajem nikom pogotogo ne javno kidaro jedna mrs u kurac
Mrs jebem ti mamicu u picku kurcis se tu jel si mi 600km nabijem te na kurac ja 56h na komp ja ne provedem ni 2h vise sam afk sto ti moz potvrde ovi moji iz fam odjebi od mene ne znas kako izgledam ne znas ni ko sam a kurcis se a isk si kidara naj nebitna ne odgovaram vise na provokacijeP.S Dragi Ilija nauci da pises pa mi se javi
@Johnny_._24 lep pozdrav na maminu sisu