By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!rebarac da nikad ne dobijes dzeparac majmune jedan retardirani ide tamo pisaj si u ustaSve se vidi u POV-u
Bahahahahhahahahahahahahaha a bilo ti je lepo kad si mi ga pusio.....rebarac da nikad ne dobijes dzeparac majmune jedan retardirani ide tamo pisaj si u usta
HAHAHAAHAHAHHAOkej okej ali Maki
Vidi se dovoljno da je jedan igrac radio MG gde je spomenuo moje ime dok sam imao masku a ostala dva igraca su prekrsila generalno pravilo 6.15na snimku se ne vidi sta se desilo pre videa samo da ti napomenem
a sta si radio ti pre?neznamo zato dostavi pov mozda si sakrio nesto od kud znamoVidi se dovoljno da je jedan igrac radio MG gde je spomenuo moje ime dok sam imao masku a ostala dva igraca su prekrsila generalno pravilo 6.15
Ako neko od admina trazi pov cele situacije okacicu a u ostalom pise se ne znam odvojenoa sta si radio ti pre?neznamo zato dostavi pov mozda si sakrio nesto od kud znamo
Ja bih vole da sam kuci ali trenutno sam na odmoru u Egiptu i kupam se sa delfinima samim tim mi nesto puca kurac za grand rp. POZDRAV BATOOOONakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije sta se pre toga desilo. Imate rok 6 sati.