Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21020
Players nickname
Rema Junior
Suspect ID
0
Date of violation
Aug 17, 2022
Time of violation
3:04
Proofs
https://ibb.co/Pj3YPrm

stefan jankovic

Player
Player
Sve se vidi u screen shotu gde covek dira roditelje (majku). ID ne znam ali moze po imenu valjda.
OsAL74.O2-Z2-DM-Screenshot-1-photoaidcom-invert-1.png

Last edited:

Anđelko Roosevelt

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Ispravite naslov žalbe
Postavite full screen dokaz
Imate 4 sata da ispravite ove greške.

johnny. Goold

Player
Player
jebiga da ne hvatate ljude iz hotela ne bi bila
Brate moj 2v2 u Areni Gold vs Rockstar pre nekih mesec dana popusili ste 20prema 3 ja i moj kolega smo vas probusili kao pikslu tako da CUTI TE VI KAO KUPI RUKE OVO ONO os sada da posaljem POV hahahhahhaa Rockstar is down

stefan jankovic

Player
Player
Brate moj 2v2 u Areni Gold vs Rockstar pre nekih mesec dana popusili ste 20prema 3 ja i moj kolega smo vas probusili kao pikslu tako da CUTI TE VI KAO KUPI RUKE OVO ONO os sada da posaljem POV hahahhahhaa Rockstar is down
brate moj bio sam kod vas 1 ste mi fam i kolko god se mrzeli medjusobno uvek sam pricao da ste pre svega organizovali sto i jeste real... Iskreno me briga stvarno kolko ste nas puta ubili itd ne gledam nista kao takmicenje sa nekim vec kao vrstu zabave <3

johnny. Goold

Player
Player
brate moj bio sam kod vas 1 ste mi fam i kolko god se mrzeli medjusobno uvek sam pricao da ste pre svega organizovali sto i jeste real... Iskreno me briga stvarno kolko ste nas puta ubili itd ne gledam nista kao takmicenje sa nekim vec kao vrstu zabave <3
Uredu jeste ali brate kada meni dodje lik LEONARDO PETROVIĆ (22GODINE) i govori u fazonu kupi ruke wwe.kurac palac

Adonis Zabataaa

Player
Player
EEE AL ZNAS STA JE NAJJACE TAJ LIK SA TOBOM IMO CHEAT AHHAHAHAHAHAHAHH i dobio bahame bio ajde brukas se johnny pls suti

Anđelko Roosevelt

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
Greške nisu ispravljene u navedenome roku.
Offtop komentari ce biti kaznjeni

Status
Not open for further replies.
Top Bottom