Sve se vidi u screen shotu gde covek dira roditelje (majku). ID ne znam ali moze po imenu valjda.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Stavi G.P. 3.2 | 0000Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Ispravite naslov žalbe
Postavite full screen dokaz
Imate 4 sata da ispravite ove greške.
jebiga da ne hvatate ljude iz hotela ne bi bilaDragi Stefane Jankoviću vredjas Gold a to je prva tvoja familija
Brate moj 2v2 u Areni Gold vs Rockstar pre nekih mesec dana popusili ste 20prema 3 ja i moj kolega smo vas probusili kao pikslu tako da CUTI TE VI KAO KUPI RUKE OVO ONO os sada da posaljem POV hahahhahhaa Rockstar is downjebiga da ne hvatate ljude iz hotela ne bi bila
brate moj bio sam kod vas 1 ste mi fam i kolko god se mrzeli medjusobno uvek sam pricao da ste pre svega organizovali sto i jeste real... Iskreno me briga stvarno kolko ste nas puta ubili itd ne gledam nista kao takmicenje sa nekim vec kao vrstu zabave <3Brate moj 2v2 u Areni Gold vs Rockstar pre nekih mesec dana popusili ste 20prema 3 ja i moj kolega smo vas probusili kao pikslu tako da CUTI TE VI KAO KUPI RUKE OVO ONO os sada da posaljem POV hahahhahhaa Rockstar is down
Uredu jeste ali brate kada meni dodje lik LEONARDO PETROVIĆ (22GODINE) i govori u fazonu kupi ruke wwe.kurac palacbrate moj bio sam kod vas 1 ste mi fam i kolko god se mrzeli medjusobno uvek sam pricao da ste pre svega organizovali sto i jeste real... Iskreno me briga stvarno kolko ste nas puta ubili itd ne gledam nista kao takmicenje sa nekim vec kao vrstu zabave <3
EEE AL ZNAS STA JE NAJJACE TAJ LIK SA TOBOM IMO CHEAT AHHAHAHAHAHAHAHH i dobio bahame bio ajde brukas se johnny pls sutiBrate moj 2v2 u Areni Gold vs Rockstar pre nekih mesec dana popusili ste 20prema 3 ja i moj kolega smo vas probusili kao pikslu tako da CUTI TE VI KAO KUPI RUKE OVO ONO os sada da posaljem POV hahahhahhaa Rockstar is down
dodji sad u arenu 1v1 samnom ah da ne smijes jer nemas cheatera u familji sryyEEE AL ZNAS STA JE NAJJACE TAJ LIK SA TOBOM IMO CHEAT AHHAHAHAHAHAHAHH i dobio bahame bio ajde brukas se johnny pls suti
Dobio ban zbog Nemanja POVA decko nemo se brukasEEE AL ZNAS STA JE NAJJACE TAJ LIK SA TOBOM IMO CHEAT AHHAHAHAHAHAHAHH i dobio bahame bio ajde brukas se johnny pls suti
Evo zbog selidbe u London nema me ali me ocekuj za mesec dana pa moze 1v1dodji sad u arenu 1v1 samnom ah da ne smijes jer nemas cheatera u familji sryy
Msm ja se sad tu sa tobom nesto raspravljam isli smo 15v15 Gold vs Rockstar i popusili ste ga tako da nemamo sta da pricamo u vezi RUKUdodji sad u arenu 1v1 samnom ah da ne smijes jer nemas cheatera u familji sryy