Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MG CR G.P 6.15 |Familija Wheeler dealers

Status
Not open for further replies.
Your ID
295
Players nickname
Dimitri Zabata
Suspect ID
288 18864 0000
Date of violation
Aug 18, 2022
Time of violation
15:32
Proofs
https://youtu.be/NdzCu5Rs_3A

Adonis Zabataaa

Player
Player
Kao sto se vidi na POV Lice sa zutim Bmw Z4 pocinje da me car ramma i govori LTA sto je znaci CR i MG poslije toga dolazim ispred fam kuce da popricam sa licima medjutim on me nagovara da udjem u dvoriste ja ulazim i lice mi broji 3 sekunde sto je apsolutno NE po pravilima jer G.P 6.15 glasi da se mora brojati 5 sekundi a ne 3 nakon toga ponovo ulazim i lice mi broji 3 sekunde i ubija me dakle ne po pravilima.Posle kad sam mrtav opet MG-aju u krse pravila.Takodje su me pucali bez razloga i na pocetku videa se vidi da me neko hitao sa zida njihove kuce isto tako kad sam otisao do njihove kuce opet su me kao pokusali pucat ali su prestali.Dakle sve je jasno CR MG i G.P 6.15 su radili clanovi porodice Wheeler dealers po mom misljenju dovoljno za warn.ID lika u z4:18864(CR,MG).ID lika koji je prekrskio G.P 6.15 288 takodje kad su me ubijali nije me samo id 288 hito vec i covjek sa zida dakle cela porodica krsila pravila hvala!!!

johnny. Goold

Player
Player
prvi si napiso da leo place radi panela a ja sam dobar sa leom pises na mom postu i stavljas edit koji bi indijanci bolje editali tkd tb pitam sad sto se mesas umobolna osobo
Boli me kurac sto si ti dobar sa Leom i boli me kurac sto bi Indijanci imali bolji edit ja sam to radi sprdnje napravio mongoloidu,a kao drugo nemoj glumiti Gangstera na tastaturi dodji mi tako uzivo reci majmune jedan oboleli nebitni ste glup si ko kurac sedis za kompom 88h sati nemas zivot tebi je gta sve u zivotu govori te da neko nema ruke
Pa gde su vama ruke picka vam materina Mani se coravih posla i bolje kreni nesto raidt dok nisi propao
GOLD FAMILY ON TOP
IT'S OK MY BROTHER

Adonis Zabataaa

Player
Player
Boli me kurac sto si ti dobar sa Leom i boli me kurac sto bi Indijanci imali bolji edit ja sam to radi sprdnje napravio mongoloidu,a kao drugo nemoj glumiti Gangstera na tastaturi dodji mi tako uzivo reci majmune jedan oboleli nebitni ste glup si ko kurac sedis za kompom 88h sati nemas zivot tebi je gta sve u zivotu govori te da neko nema ruke
Pa gde su vama ruke picka vam materina Mani se coravih posla i bolje kreni nesto raidt dok nisi propao
GOLD FAMILY ON TOP
ITS OK MY BROTHER
jest on top of my kurac aj cao

Status
Not open for further replies.
Top Bottom