Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV sa boljim kvalitetom. Na POV se ne moze videti ID od igraca.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV sa boljim kvalitetom. Na POV se ne moze videti ID od igraca.
Sto se javlja lik koji nije mogao sam da osnuje fam nego je pozajmljivao od nekih likova po 20-30m pfff ajde samo se nemoj mesati tamo gde ti nije mestoJa bih molio Administraciju da ljude koji pišu ovakve stvari (psovanja) kazne za isto.
Pozdrav, voli Vas Bubi.
HBAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
brate ovo sve je al highlits ili ta montaza ti nije pogledaj ovo
Posuđivao, ajde ako ste On Top imaj hrabrosti pa reci od koga si to čuo?Sto se javlja lik koji nije mogao sam da osnuje fam nego je pozajmljivao od nekih likova po 20-30m pfff ajde samo se nemoj mesati tamo gde ti nije mesto
Gold Family on top
Brate moj ja sam to napravio preko telefona ako me razbiras ne preko kompa a kad budem na kompu videces sta je montazabrate ovo sve je al highlits ili ta montaza ti nije pogledaj ovo
imas jos mnogo na ovaj kanal pozz
Znas ti vrlo dobro ko je to majstore,a samo da se vratim in-game i recu ti ime nije frka da znaju ljudi istinuPosuđivao, ajde ako ste On Top imaj hrabrosti pa reci od koga si to čuo?
I nemoj meni ja čuo od drugih, ajde da te vidim koliko si jak na pisanju.
Ali stvarno bi Administracija i ovdje trebala banat ljude koji psuju.
Samo Cu ti reci dodji i ti u London nemoj glumiti Gangstera na tastaturi hahaahah dzaba sve to kada nemas muda comon to London it's okSta se ovaj zvalavi Dzoni kaci na svaku zalbu, sta se vise mesas mentolu mali raspali? Sta se pravis pametan maloumnice jedan glupavi? Sta smaras ljude vise, sta glumis, otisao si u Englesku da zaradis za zivot, otisao si da pusis kurceve tamo, jer si ocito nesposoban i retardiran, verovatno tata i mama nisu mogli da izdrzavaju moralnog patuljka i nesposobnu veprinu, nemoj da glumis ludilo, prozivas ljude ti kao 'face to face' kakav si odvratan i kolika si fizicka nakaza, mogu sam da obrisem kurac od tebe. A sve se ljudi zale kako si ih tukao, idi lizi dupe onom glavicu Reju, onoj iguani od coveka, za bolje i nisi pusacu kurca, okani se ljudi i ne smaraj nas vise, pusi kurac Englezima i budi glup i dalje. Pozdrav žvalavi.
Ne znam ja ko ovde ima zube ko moj raspored časova,48h za kompom sunce i mesec ne znas kako izgledaju od gta ides i reketas na Grand rpu jebeš se tamo sa matketom nemas muda Nikoom nista da kazes u lice da da bajo moj,kazem ti os ti platim kartu za London da se obracunamo...ako budes smeo naravno to sto ti nemas zivot i komentarises tu kao ovo ono nije moja stvar tako da ne trudi se da pises romane kada sve nas ovde boli kurac za bilo koje mišljenje imas 20kusur godina kao onaj zvalavi Leonardo Petrović ponastate se kao da imate 10godina ko zna mozda ste i braca,sta su tvoji roditelji napravili od tebe juSta se ovaj zvalavi Dzoni kaci na svaku zalbu, sta se vise mesas mentolu mali raspali? Sta se pravis pametan maloumnice jedan glupavi? Sta smaras ljude vise, sta glumis, otisao si u Englesku da zaradis za zivot, otisao si da pusis kurceve tamo, jer si ocito nesposoban i retardiran, verovatno tata i mama nisu mogli da izdrzavaju moralnog patuljka i nesposobnu veprinu, nemoj da glumis ludilo, prozivas ljude ti kao 'face to face' kakav si odvratan i kolika si fizicka nakaza, mogu sam da obrisem kurac od tebe. A sve se ljudi zale kako si ih tukao, idi lizi dupe onom glavicu Reju, onoj iguani od coveka, za bolje i nisi pusacu kurca, okani se ljudi i ne smaraj nas vise, pusi kurac Englezima i budi glup i dalje. Pozdrav žvalavi.
Ti si decko retardiran, previse si glup i ruzan da bih pisao dalje, rekao sam sta sam imao. Pozdrav za kuju koja te ostenila. Pozdrav keru.Ne znam ja ko ovde ima zube ko moj raspored časova,48h za kompom sunce i mesec ne znas kako izgledaju od gta ides i reketas na Grand rpu jebeš se tamo sa matketom nemas muda Nikoom nista da kazes u lice da da bajo moj,kazem ti os ti platim kartu za London da se obracunamo...ako budes smeo naravno to sto ti nemas zivot i komentarises tu kao ovo ono nije moja stvar tako da ne trudi se da pises romane kada sve nas ovde boli kurac za bilo koje mišljenje imas 20kusur godina kao onaj zvalavi Leonardo Petrović ponastate se kao da imate 10godina ko zna mozda ste i braca,sta su tvoji roditelji napravili od tebe ju
Dzoni on the top
Comon to London brother
Toliko od Kanu hahaha jbg nema se muda kazem jaTi si decko retardiran, previse si glup i ruzan da bih pisao dalje, rekao sam sta sam imao. Pozdrav za kuju koja te ostenila. Pozdrav keru.
Nemam, jbg, uplasio sam te se, ipak si ti ker, bojim se da me ne ujedes gde i ona stara kuja, hahahahahahahahaToliko od Kanu hahaha jbg nema se muda kazem ja